2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 17737 بازدید | 582 پست
آره عزیزم حتما

من از چند مدت پيش متوجه شدم رگاي صورتم از رو پوست ديده ميشه قسمت پايين گونه و اطراف لبم دو بارم دكتر رفتم و كلي پماد و كرم ولي فايده نداشت 

كسي تجربه اي داره ؟؟

خودم حس ميكنم پوستم نازك شده ولي دكتر گفت نه پوستت نازك نيست 😢😢😢😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم من موهایم دکلره کردم یک و نیم سال پیش خیلی میریزه موهایم خیلی کم پشت شدن چی بزنم دوباره م ...

قرص بیوتین یا سیستین ب ۶ خارجی عالیه و به هراهش هفته ای یکبار نیم ساعت قبل از دوش گرفتن آب پیاز رو بزن به کف سرت و یه روز درمیون روغن بادام تلخ یا کرچک اصل بمال به کل موهات و نیم ساعت بعدش بشورش کامل از شامپوی کافین سریتا هم استفاده کن بی نظیره برای جوش هات صابون زرد چوبه مارک پیاری و آسپیان خیلی موثره و صابون تریاک هم که دیگه فوق العادس و هم جوش و هم لک قرمز بعد جوش رو کاملا از بین میبره تو یه مدت کوتاه و اسکار هم تنها راه درمان قطعیش لیزر درمانیه ولی میتونی سیبزمینی رنده شده و شیر رو با هم مخلوط کنی و یه روز درمیون نیم ساعت بزاری روشون خیلی تاثیر داره و پودر جوانه گندم هم خیلی خوبه باعث تپلی و کلاژن سازی پوست میشه همراه ماست برای زخم هم باید روش اصلاحت رو عوض کنی مثلا از ژیلت استفاده کن

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس 
اسی میشه بگی واسه رفع موخوره چی خوبه؟؟؟به جز کوتاهی مو؟؟؟؟ و یه سوااال دیگه واسه پاکسازی پوست چیکا ...

یک عدد زرده تخم مرغ و یک ق غذاخوری عسل و ۳ ق غداخوری روغن زیتون رو با هم مخلوط کن و یه روز درمیون به مدت ۳۰ دقیقه بزار رو کل موهات و بعد با شامپو بشورش یا آلوورا و ۱ ق غذاخوری آبلیمو تازه و ۲ ق غذا خوری روغن زیتون و یک ق غذاخوری روغن کرچک مخلوط کن ۳ بار در هفته به مدت ۲۰ دقیقه بزار رو موهات

این دو تا ماسک فوق العاداند و تضمینی جواب میدن

برای پاکسازی پوست ماسک سفیده تخم و مرغ دستمال و ماسک خاک رس و سرکه سیب  خیلی موثره و هر شب قبل خواب یه فنجون عرق کاسنی بخو معجزشو میبینی

سلام میشه لطفا برای خط های زیر چشم هم چیزی بگین که زود از بین برن؟ من خیلی قرص ویتامین e رو شنیدم ک ...

هرروز ماست و عسل و روغن هسته انگور و چای سبز رو مخلوط کن و به مدت ۲۰ دقیقه زیر چشمت بزار و بدون فشار و کششی با آب سرد بشورش و  روزانه به مدت ۱۵ دقیقه روغن نارگیل بزن زیر چشمت فقط زیاد نزن که میلیا تشکیل نشه 

کپسول ویتامین ای هم عالیه ولی زیادیش باعث میلیا میشه

من از چند مدت پيش متوجه شدم رگاي صورتم از رو پوست ديده ميشه قسمت پايين گونه و اطراف لبم دو بارم ...

عزیزم باید بری دکتر پوست بسوزوننش چون درمان خانگی نداره

اخه ديدم تو بچه هاي كوچيك ك پوستشون خيلي سفيده هم رگ ها ديده ميشه  ولي من خييييلي سفيد نيستم م ...

اونا مویرگ سطحی هستن

میتونی روزانه به مدت نیم ساعت یخ با یه لایه پارچه بزاری روشون خیلی تاثیر داره

یک عدد زرده تخم مرغ و یک ق غذاخوری عسل و ۳ ق غداخوری روغن زیتون رو با هم مخلوط کن و یه روز درمیون به ...

مرررسی عزیزم😘😘😘

الهی خیر ببینی

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
عزیزم باید بری دکتر پوست بسوزوننش چون درمان خانگی نداره

رفتم دو بار 

دكتر اولي بعد اينكه كلي كرم داد گفت در نهايت بايد بياي ليزر 

واسه مطمئن بشم ي دكتر ديگم رفتم بهش گفتم گفتن ليزر گفت با ليزرم خوب نميشه 🥺🥺🥺

از طرفيم ترسيدن ليزر كنم بدتر بشم 

خودم فك ميكنم پوستم نازك شده 

چون من ٤٢كيلو بودم شدم ٥٥

از همون زمان اينجوري شد 

راحتي واسه رفع نازكي پوست نيست ؟

کرم کاسنی چیه ؟ چه مارکی .؟

برو داروخانه بگو کرم کاسنی بهت میدن چون برند خاصی نداره

یه کرم گیاهیه از کاسنی که برای رفع لک و کک و مک کاربرد داره

اونا مویرگ سطحی هستن میتونی روزانه به مدت نیم ساعت یخ با یه لایه پارچه بزاری روشون خیلی تاثیر داره

خب مال منم همونجوريه تقريبا 

ب نظرت ب نازك شدن پوست ربط نداره 

چون چاق شدم امكان نداره پوستم كشيده شده اينجوري شده 

چون دقيقا همون زمان اتفاق افتاد

رفتم دو بار  دكتر اولي بعد اينكه كلي كرم داد گفت در نهايت بايد بياي ليزر  واسه مطمئن بشم ...

سرم ویتامین سی تنها راه حل برای درمان نازکی پوست و از بین بردن مویرگ هاست شبها قبل خواب بزن پوستت و صبح بشورش اصلا از اسکراب و لایه بردار استفاده نکن و بعد از استفاده از این سرم نباید در معرض نور قرار بگیری چون لک ایجاد میکنه مارک پریم و لیرا و گرندل خیلی خوبن

این سرم رو یه مدت استفاده کن نتیجشو میبینی واقعا عالیه و تاثیر داره در ضمن حتما از ضد آفتاب هم استفاده کن