2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟! ...(جاری)

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 19 پست

حتی شوهرم تو اوج جوانی عاشق یکی میشه باهاش دوست میشه این جاری بزرگم شماره طرفو پیدا میکنه میره بدگویشونو میکنه رابطه شوهرم و عشق قبلیش بهم میخوره

میخوان از زیر زبونت حرف بکشن تو هم یه چیزی بگی برن بزارن کف دست مادرشوهر و خواهرشوهر جاری احمق من اوایل ک عقد کرده بودم تقریبا یه ماه اول یکم باهام صمیمی شده بود فقط واسه اینکه از من حرف بکشه و فضولی و دخالت کنه وقتی دید محلش نمیدم دوباره روال اولشو پیش گرفت تا منو می بینه پشتشو میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا من فقط شنونده میشم و سکوت میکنم حالا هر جا میرم پشتشونو ب من میکنن اون ۳تا میشن یه گروه من ت ...

ببين دوست عزيز منم همين داستان و أوائل ازدواجم داشتم مخصوصا جاري وسطيه هييييي مخ من و ميگرفت ميخواست با من تيم بشه 

ولي من هر بار با سكوت و عِوَض كردن بحث و ... كلا خودم و كشيدم كنار 

الان با همه خوبم ولي با هيچ كس صميمي نميشم 

حتي مادر شوهرم بخواد از اونا بد بگه من بحث و عِوَض ميكنم 

كي حوصله داره گله و غصه اين حرفا رو بخوره 

ببين مستقل باش 

و اينكه اينا منتظرن تو يه چيزي بگي چند تا هم بزارم روش تحويل فاميل شوهر بدن تا تو خراب بشي 

ولي اجازه نده لطفا اصلا باهاشون تنها نمون 

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟
اخه مثلا جاریای خاهرم اصلا اینجوری نبودن میگم نکنه تو این مدت خاستن چیزی ب من حالی کنن من نگرفتم

دوست من به ندرت پیش میاد جاری خیرخواه آدم باشه. به نظر من این که میگی خیری از خانواده شوهرت ندیدی به خاطر همون اندک تاثیریه که از جاریت پذیرفتی. قضاوتشون روت تاثیر گذاشته. جاری منم قبل عروسیمون هی میخواس شوهرم رو پیش من بد جلوه بده. هم خودش هم دخترش. خیلی عصبی شدم از دستش. خواهرم میگفت اهمیت نده این از حسادتشه. دیگه تاب نیاوردم به شوهرم گفتم. کپ کرده بود میگف من که هیچوقت بهشون بدی نکردم چرا این حرفا رو زدن. خیلیم خوشش اومد که بهش گفتم حرفای جاریمو. میگفت خوبه که گفتی و نذاشتی تو ذهنت بمونه هی فکر و خیال کنی

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚