2777
2789
عنوان

میخوام به شوهرم خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3110 بازدید | 51 پست
عزیزم، شوهرم به من خیانت کرد، عاطفی جنسی همه جور، همه جور، من هم دوست داشتم بهش خیانت کنم، اما با کی ...

واقعا افرین ب حرفت. همین زن های مطلقه هستن ک با مجردا رابطه دارن و باعث میشن پسرا بعد ازدواج هم دلشون رابطه و تنوع بخواد .کاش خانوم ها هوای هم جنسای خودشون‌رو داشتن یکم

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتنش راحته حتما خداروشکر شوهرت آدم با وفایی هستش

من برام هبچکس و هیچ چیز مهم نیس عزیزم.درباره شوهرمم چیزی نمیگم چون غیبته. 

ولی اگ شوهرم با زنی چت و درد دل کنه کلا از چشمم میفته و بهش به چشم دستمال کاغذی نگاه میکنم و کاری بهش نخواهم داشت.

خودشم میدونه تا وقتی ک خوبو پاکه برام عزیزه 

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
اینم کاره خوبیه

ولی ارزش خودمو هرگز با خیانت و این چیزا نمیارم پایین.من تو زندگیم تنها چیزی ک برام مهمه خودم هستم و اعمال و رفتارم. و همیشه سعی کردم بهترینِ زندگی خودم باشم 😀

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️

دلم میخوادبگم به اونجورمردابایدفقط خیانت کرد تامزه خیانت بفهمن اماازی طرف میبینم گناه کبیره ست نمیدونم چی بگم

دلم میگه خیانت کن خدامیگه گناه 

🙄🙄

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
واقعا افرین ب حرفت. همین زن های مطلقه هستن ک با مجردا رابطه دارن و باعث میشن پسرا بعد ازدواج هم دلشو ...

ولی خانم های متاهل وهم شنیدیم خیانت میکنن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم خدایاااااا      آرامم کن     همانگونه که دریا را پس ازطوفانی سخت آرام میکنی 
منم امروز ب این نتیجه رسیدم یا خودمو بکشم یا خیانت کنم تامام

خودتوبکشی که چی بشه 

ولی خانم های متاهل وهم شنیدیم خیانت میکنن

اونا که دیگه تکلیفشون مشخصه ! غیر شرعه

ولی این بیوه ها ک صیغه میکنن و خوشحالن ک شرعی و درسته کارشون ناراحتم میکنه 

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️