2777
2789
عنوان

میخوام به شوهرم خیانت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 3110 بازدید | 51 پست

چرا کار اشتباه اونو تکرار کنی.

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
قطعی میخوای طلاق بگیری با این کارت

نه میخوام بدونه وقتی به من میگه تو هم هرکاری دلت میخواد انجام بده وقتی بفهمه منم با کسی اس بازی میکنم میحرفم چه حالی پیدا میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه میخوام بدونه وقتی به من میگه تو هم هرکاری دلت میخواد انجام بده وقتی بفهمه منم با کسی اس بازی میکن ...

آبروی پدرتو نبر خواهشا 

نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...

طلاق بگیر مهرتو بزار اجرا قشنگ میدونه از کجا خورده چرا اذیت میکنی خودتو اگه مدرک هم داری شلاق هم داره دیگه دلتم خنک میشه حسابی

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید
نه میخوام بدونه وقتی به من میگه تو هم هرکاری دلت میخواد انجام بده وقتی بفهمه منم با کسی اس بازی میکن ...

اگر این کار منجر به کشت و کشتار نشه قطعا منجر به طلاق میشه

ببخشید و چشم بپوشید آیا دوست ندارید خدا شمارا ببخشد؟و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است (سوره نور آیه 22)
دارم زجر میکشم میخوام با اینکار دلمو خنک کنم نه که برم با کسی منم مثله خودش با یکی دیگه اس بازی کنم ...

اگه خیانت کرده صد در صد تو حق داری خیانت کنی. فقط حواست باشه با این کار خودت صدمه نبینی

عزیزم، شوهرم به من خیانت کرد، عاطفی جنسی همه جور، همه جور، من هم دوست داشتم بهش خیانت کنم، اما با کی؟ با مجرد که بعدا ممکنه اخاذی و اذیت کنه، با مرد متاهل هم که خیانت به زنش میشه

عزیزم، شوهرم به من خیانت کرد، عاطفی جنسی همه جور، همه جور، من هم دوست داشتم بهش خیانت کنم، اما با کی ...

انقده هستن توی اینیستا هر کدوم یه جای دنیا 

آدم بخواد خیانت کنه راهش رو پیدا میکنه 

ماها آدم همچین کاری نیستیم فقط میسوزیم و میسازیم

خدا اگر هست چرا جواب ظالم رو نمیده چرا میزاره یه زن زائو که تازه بچش دنیا اومده زجر بکشه 

شما میتونی زجر نکشی😐 چ ربطی ب خدا داره ! ادم اگ توکل و ایمانش قوی باشه هیچی نمیتونه زجرش بده.

خودت برا خودت مهم باش فقط.

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️