2777
2789
عنوان

قوز گردن😣😟

2147 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کسی اینجا هست ک تا حالا قوز داشتع باشه و با ورزش خوب شده باشه ؟!

لطفا اگ کسی بوده بگه 🙇‍♀️🙇‍♀️

مشکلم خداروشکر مادرزادی نیس و در اثر بد تشستن پشت میز درس و بد راه رفتن ایحاد شده 

الان حدود ۴_۵ ماه هست ک حالت ورم داره گردنم خیلی نگرانم و با وجودش اعتماد ب نفسی نمیمونه برام 😢😭😭😭

لطفا اگر تا حالا کسی بوده ک این نشکل براش میش اومده باشه و با ورزش یا اصلاح راه رفتن و نشستن مشکلش کاملا حل شده بگه 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

و اینم بگین ک چ ورزش هایی کردین و چ مدت 🙇‍♀️🙇‍♀️

ممنون 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🍀🍀🌻🌻🌻🌻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یسری ورزش مخصوص برای اصلاح قوز هست

میدونم فقط میخوام ببینم کسی بوده ک از این ورزش ها نتیجه بگیره تا ازش کمک بگیرم مثلا اینکه کدوم ورزش ها رو انجام میداده و چ مدت...

برو خداروشکرکن که دیسک گردن نداری، من دیسک گردن دارم فوق العاده سخته، یه قوز که مشکلب نداره

بله خوب منم نگفتم دیگ خیلی مشکلم بزرگه و از این سخت تر تیست ولی خوب نگرانم ک نکنه همینطوری بمونه و صاف نشه..

بالاخره خیلی جلوه خوبی نداره 🙁😞

اتشالله ک مشکل شما هم خیلی زود برطرف شه 💙💙

کسی تجربه نداشته تا حالا ک با ورزش و اصلاح نشستن و راه رفتن خوب شده باشه ؟‌‌!😢😢😞

قوز گردن با قوز پشت فرق داره .بهتره بری پیش متخصص ارتوپد چون با بالا رفتن سن عذاب آور میشه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
میدونم فقط میخوام ببینم کسی بوده ک از این ورزش ها نتیجه بگیره تا ازش کمک بگیرم مثلا اینکه کدوم ورزش ...

من انجام دادم نتیجه داد ولی یموت ول کردم 

99/9/9 ان شالله به هدف و خواسته ام میرسم