2777
2789
عنوان

جهیزیه....

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 52 پست

زمانی تو باید جهاز کامل بدی ک اون همه کار برات بکنه . البته من خودم نذاشتم هیچ کاری بکنه و جهیزیه کاملم دادم ولی خب واقعا ارزششو داره و پشتمه . اگه پشت نیست نکن خودتو پیر نکن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عشقم من وامم دادم به شوهرم ازشم خواستم عروسی نگیره . عروسی بگیری که چی بشه منم مث تو بودم تنها کسم ب ...

عزیزم چ خوب ک ی نفر درکم میکنه😔

واسه این دلم خواست عروسی بگیرم ک ذوق داشتم هنوز۱۹سالمه عقدم برام نگرفتن همینجوری محضری.کل برادرشوهرام چنتاااا مراسم خوب گرفتن الان ک بمن رسیده میگن ول کنین.شوهرمم ک مث موم تو دس اوناس انگار😔ولی دیگه بیخیالش شدم.

اگه خودم وسایلو نگیرم تا ده سال دیگم بفکر این نمیفته بریم سر خونه زندگیمون

منم راستش از زندگی خونه بابام خسته شدم.تاحالا چنبار بیرونم کرده ازخونه میگه اگ شوهر کردی دیگه هری برو.

شوهرمم خیلی بی فکره...

ناچارم بخدا

یِک "تو"،تَمامِ عُمر مَرا بَس اَست..!❤💍👑اگه خدارو میپرستین کمتر لایک کنین دیوونه شدم😒
بگو من از این خوشم میاد بقیه تو سلیقه من نیس یا سنگین تر بردار که مجبور بشن همون قبلی بگیرن

🤣🤣👌🏻باشه جالب بود حتمااااا

مرسی خواهرم

یِک "تو"،تَمامِ عُمر مَرا بَس اَست..!❤💍👑اگه خدارو میپرستین کمتر لایک کنین دیوونه شدم😒
سرویس چوب بوفه ،کمد،جاکفشی نگیر خونه اجاره کن کمددیواری وجاکفشی داشته باشه.جاروشارژی نگیر.وسایل چرت ...

چشم ممنونم

زمانی تو باید جهاز کامل بدی ک اون همه کار برات بکنه . البته من خودم نذاشتم هیچ کاری بکنه و جهیزیه کا ...

اصلن ن خودش ن خونوادش ارزش لعنت خدا رو هم ندارن.ولی ناچارم.بزارم ب پای خودش ۱۰سال دیگم ب خودش نمیاد

اصلن ن خودش ن خونوادش ارزش لعنت خدا رو هم ندارن.ولی ناچارم.بزارم ب پای خودش ۱۰سال دیگم ب خودش نمیاد

نه جهیزیه اگه تونستی خوب ببر تا اخرعمر زبونت درازه.من پولمو خونه بابام پس اندازکردم،ماشین خریدم،پول خونه اوردم،هنوز خواهرشوهرم از اون جهیزیه اش که فقط ی ماشین ظرفشویی داشته تعریف میکنه.تیکه های بزرگ که توچشمه وکاربردیه ببر

عزیزم چ خوب ک ی نفر درکم میکنه😔 واسه این دلم خواست عروسی بگیرم ک ذوق داشتم هنوز۱۹سالمه عقدم برام ن ...

منم ۱۹ ساله بودم با چشم اشکی از خونه پدری بیرون اومدم . کاملا درکت می کنم ولی کوتاه نیا . بگو اگه قرار بر اینه که عروسی نگیری مشکلی نیست چون من درکت می کنم ولی توام درک کن و من در حد توانم میارم . ازشم نخواه چیز زیادی بخره . خودت بشین فک کن و وسایل ضروری رو بخر چه می دونم مثلا ناهار خوری نخر بجاش اگه خواستی یه صبحانه خوری دو نفره بخر . تخت لازم نیست مخصوصا اگه مستاجری والا منم ندارم . ظرفشویی بعدا کم کم یه رومیزی بخر . فرش دو تا نه متری جنس معمولی بخر ولی طرحش قشنگ باشه . یخچال از این کامبیا بخر . لباسشویی بخر با توستر و چینی و یه ارکوپال شیش نفره . سرویس ابکش ولگن . ابمیوه گیر سه یا چهار کاره . همزن برقی . وسایل پذیرایی و جای حبوبات و برنج و اینا قابلمه و زودپز و فلاسک و ... چیز غیر ضروری نخر کسی ام خواست جهیزیه ببینه بگو عروسی نداشتم که جهاز برون داشته باشم . دختر زرنگی باش بخدا من خودمو از دهن گرگ کشیدم بیرون تا ثانیه اخر خیلیا تلاش کردن جدامون کنن اومدم شهر غریب تا راحت باشم . یه ماه عسلم حتما برو. با شوهرتم صادق باش و درکش کن متقابلا درکت می کنه

خانمی اسنوا طرحای خوبی داره میتونی ازشون استفاده کنی برو سایتش و نمایندوی شهرتون رو پیدا کن. قیمتاش هم منصفانست و جنساش خوبه

ظرفشویی نخر

گاز طرح فر بخر با یه تستر

چینی 12 نفره بردار و آرکوپال 

اصلا پیرکس نخر من که پشیمونم هم زود میشکنه  و هم خوب تمیز نمیشن.

وسایل برقی هم یه همه کاره بخر که دیگه چرخ گوشت و خورد کن باقی وسایل لازم نیست. 

یه تولیدی چوب منصف پیدا کن از دیوار شهرتون که بتونی بری کارشو از نزدیک ببینی. میتونی شهرای دیگه تنظیم کنی و قیمتها رو مقایسه کنی.

پارچه بخر خودت دم کنی و لوازم آشپزخانه بدوز آموزشش هست تو نت خیلی به صرفه تره حتی تشک و بالشتت

نه جهیزیه اگه تونستی خوب ببر تا اخرعمر زبونت درازه.من پولمو خونه بابام پس اندازکردم،ماشین خریدم،پول ...

حتما❤

خانمی اسنوا طرحای خوبی داره میتونی ازشون استفاده کنی برو سایتش و نمایندوی شهرتون رو پیدا کن. قیمتاش ...

ممنونم عزیزم😍😚