2777
2789
عنوان

جهیزیه....

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 52 پست
نرسه .مهم نیست . من جهیزیه ام کامل بود از اول جار زدم کامله چشمشون دراد . اونام از حسودی ی نفر نیومد ...

خیلی تو بحران مزخرفی گیرکردم واقعا.تهش۵۰تومن دارم واسه جهیزیه.سخت میتونم جمعو جورش کنم تاره خانوادمم گفتن ما قسط وام ازدواجو پس نمیدیم.خودم واسش باید کار کنم.شوهرمم میگه من واست عروسی نمیگیرم چون رو وام ازدواج حساب کردم و تو سهم خودتو برداشتی من دیگه نمیتونم.خیلی حالم بده

ن بابا شوهر من اینجوری نیست ک طرف منو بگیره

یِک "تو"،تَمامِ عُمر مَرا بَس اَست..!❤💍👑اگه خدارو میپرستین کمتر لایک کنین دیوونه شدم😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی پلوپز نخر اصلا کارایی نداره . گاز نخر چون خونه ها همه گاز دارن مال من برش داشتم . بجاش یه اون توستر بخر حول و حوش دو تومن کارتو راه میندازه . ماشین ظرفشویی ام بنظرم فعلا فاکتور بگیر . سرویس چوبم بگو داماد بخره . چایی سازم اصن خوب نیست نخر دیگه چی بگم یادم اومد بت میگم

راستی پلوپز نخر اصلا کارایی نداره . گاز نخر چون خونه ها همه گاز دارن مال من برش داشتم . بجاش یه اون ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی 

خودم فک کردم واسه یخچالو لباسشویی برم بانه

و واسه چوبی برم تولیدیای تهران

یِک "تو"،تَمامِ عُمر مَرا بَس اَست..!❤💍👑اگه خدارو میپرستین کمتر لایک کنین دیوونه شدم😒
حالا شوهرت چکارس می ارزه اونقدر جهاز بدی؟

روانشناسه.بد نیس.ارزش داشته باشه یا ن دیگه مجبورم.چون بقیه ی عروساشون جهاز کامل بردن

البته اونا عهد بوق با ده تومن جهیزیه ی کامل گرفتن.من الان با ۵۰تومن بزم بم نمیدن😐

خیلی تو بحران مزخرفی گیرکردم واقعا.تهش۵۰تومن دارم واسه جهیزیه.سخت میتونم جمعو جورش کنم تاره خانوادمم ...

عشقم من وامم دادم به شوهرم ازشم خواستم عروسی نگیره . عروسی بگیری که چی بشه منم مث تو بودم تنها کسم بعد از خدا مادرم بود . پدرم هیچ کاری برام نکرد دریغ از هزار تومن . مامانم کلی وسیله قسطی اورد خودمم پول تو جیبی هامو جمع کردم و مقداری هم پس انداز بود و یه خورده برادرام کمک کردن . ولی اعتقادم این بود که عروسی نگیرم چون دلم نمیخواست یه مشت گره گوری رو دعوت کنم که بخورن و بپاشن و برقصن و بعدش ضررش برا من بمونه . با همون وام یه خونه اجاره کردم البته هزاران متر دورتر . چه سختی ها ک نکشبدم ولی شکر خدا اگه کرونا بذاره میدونم تا چند ماه دیگه شرایط کاملا برمی گرده . نه عروسی بگیر نه بذار کسی جهازتو ببینه نه قسط وامو بده . بگو عروسی نگیری جهاز نمیدم . 

طلا سنگین بردار

اینجوری نیستن ک تو رودرواسی بمونن.سنگین ورداری میگن این نه یکی دیگه😒😒😒

اینجوری نیستن ک تو رودرواسی بمونن.سنگین ورداری میگن این نه یکی دیگه😒😒😒

بگو من از این خوشم میاد

بقیه تو سلیقه من نیس

یا سنگین تر بردار که مجبور بشن همون قبلی بگیرن

دعا میکنم به ارزوهاتون برسید 
بابات نمیتونه پول بزاره رو این 50 تومن

ن بابا اونا اصن منو بچه ی خودشون نمیدونن.حتا قسط اینم نمیدن.