نرسه .مهم نیست . من جهیزیه ام کامل بود از اول جار زدم کامله چشمشون دراد . اونام از حسودی ی نفر نیومد ...
خیلی تو بحران مزخرفی گیرکردم واقعا.تهش۵۰تومن دارم واسه جهیزیه.سخت میتونم جمعو جورش کنم تاره خانوادمم گفتن ما قسط وام ازدواجو پس نمیدیم.خودم واسش باید کار کنم.شوهرمم میگه من واست عروسی نمیگیرم چون رو وام ازدواج حساب کردم و تو سهم خودتو برداشتی من دیگه نمیتونم.خیلی حالم بده
عشقم من وامم دادم به شوهرم ازشم خواستم عروسی نگیره . عروسی بگیری که چی بشه منم مث تو بودم تنها کسم بعد از خدا مادرم بود . پدرم هیچ کاری برام نکرد دریغ از هزار تومن . مامانم کلی وسیله قسطی اورد خودمم پول تو جیبی هامو جمع کردم و مقداری هم پس انداز بود و یه خورده برادرام کمک کردن . ولی اعتقادم این بود که عروسی نگیرم چون دلم نمیخواست یه مشت گره گوری رو دعوت کنم که بخورن و بپاشن و برقصن و بعدش ضررش برا من بمونه . با همون وام یه خونه اجاره کردم البته هزاران متر دورتر . چه سختی ها ک نکشبدم ولی شکر خدا اگه کرونا بذاره میدونم تا چند ماه دیگه شرایط کاملا برمی گرده . نه عروسی بگیر نه بذار کسی جهازتو ببینه نه قسط وامو بده . بگو عروسی نگیری جهاز نمیدم .