2777
2789
عنوان

احساس میکنم همسرم سردمزاجه

| مشاهده متن کامل بحث + 4138 بازدید | 203 پست
نه کان د و م نمیزاریم اصلا..طبیعی. ولی اینکه هم دخول باشه هم تحریک کلیتوریس نمیدونم چجور پیش برم که ...

سالارو بکش بهش خب😂😂😂

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
واسه همه ک مث هم نیست بعضیا خیلی درد دارن  من یکی از بزرگترین ترسامه    

آره واسه من خیلی درد داشت مردم و زنده شده تا به ماهم موقع رابطه هم خیلی درد داشتم هم خونریزی

دیگه کلا ناامیدت کردم 😅😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره واسه من خیلی درد داشت مردم و زنده شده تا به ماهم موقع رابطه هم خیلی درد داشتم هم خونریزی دیگه ک ...

وای خیلی بده  

بیشعوری حماقت نیست و بیشتر بیشعور ها  نه تنها احمق نیستند که نسبت به مردم عادی از هوش و استعداد بالاتری برخوردارند . خودخواهی ، وقاحت و تعرض آگاهانه به حقوق دیگران که بن مایه های بیشعوری هستند بیشتر از سوی کسانی اعمال می شوند که از نظر هوش ، معلومات ، موقعیت اجتماعی و سیاسی و وضع مالی اگر بهتر از عموم مردم نباشند بدتر نیستند  دنیا به کام بیشعور هاست و گویی سالهاست بیشعورهای جهان متحد شده اند.                                                    کتاب بیشعوری - دکتر خاویر کرمنت
اخرش همین کارو میکنم😂😂 میاد بیرون دیگه تو نمیمونه😶😁  از همون بیرونی ارضا میشم اخرش

خب ب مرز ارضا ک رسیدی بزار بره داخل دیگ میشی 🙈🙈🙈#تجربه

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
2790
2778
2791
2779
2792