من و شوهرم یک ساله ازدواج کردیم هفته ای یک یا دو بار فوقش نزدیکی داریم احساس میکنم اونطور که یه مرد اوایل زندگیش باید برای زنش مشتاق باشه و برای رابطه مشتاق باشه اونطور نیست به نظرتون طبیعیه؟ ناراحت میشم فکرمیکنم من مشکل دارم که نمیتونه از من لذت ببره یا چیکار کنم که جذب بشه.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مال من نمیکنه 😂😂😂😂 واقعا نمیدونم چطور مجردی خودشو کنترل میکرده حتی با یه دخترم نبوده یعنی اصلا گوشی نداشت تا نامزدیمون و همش میگفته من گوشی ب دردم نمیخوره فقط درس میخونده با رتبه های عالی
کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
دانشگاهم چند ترم واحدامون یکی بود ب هیچ دختری پا نمیداد حتی من بعدا تو یه عروسی عاشق من شده بود😂😂خدا از سر تقصیراتم بگذره چقد اومدم خونه غیبتشو کردم ک اگه دخترا بوسشم کنن نگا نمیکنه و انگار اصلا پسر نیست
کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤