2777
2789
عنوان

احساس میکنم همسرم سردمزاجه

| مشاهده متن کامل بحث + 4138 بازدید | 203 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم اگه قهرکنه جلو خودشو میگیره براحتی😒

مال من نمیکنه 😂😂😂😂 واقعا نمیدونم چطور مجردی خودشو کنترل میکرده حتی با یه دخترم نبوده یعنی اصلا گوشی نداشت تا نامزدیمون و همش میگفته من گوشی ب دردم نمیخوره فقط درس میخونده با رتبه های عالی

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤

دانشگاهم چند ترم واحدامون یکی بود ب هیچ دختری پا نمیداد حتی من بعدا تو یه عروسی عاشق من شده بود😂😂خدا از سر تقصیراتم بگذره چقد اومدم خونه غیبتشو کردم ک اگه دخترا بوسشم کنن نگا نمیکنه و انگار اصلا پسر نیست 

کلی اطلاعات حقوقی براتون میزارم تو تاپیک اطلاعات حقوقی امیدوارم ب دردتون بخوره ❤
همه همینجورین تا کلتوریس تحریک نشه نمیشن مگر اینکه معاشقه خییییلی طولانی باشه ...احتمالا روش جلوگیری ...

نه کان د و م نمیزاریم اصلا..طبیعی.

ولی اینکه هم دخول باشه هم تحریک کلیتوریس نمیدونم چجور پیش برم که این اتفاق بیوفته.

چون هنگام دخول تحریک کلیتوریس با دست باشه تحریک نمیشم اصلا. 

تحریک ازطریق کلیتوریسم جوره دیگه اس😁 باید جناب سالار بهش برخورد کنه😶🤪

من یه چیز بگم باور کنید خواهشا.من هنوز باکره ام حتی تاحالا شوهرم نگفته بزنم.رابطه هم وقتی میگم رابطه ...

چرا ..؟خواهر زن داداش منم اینجوری بود ۶ ماه بعد عروسی هنوز باکره بود ...دکتر گفت ببخشید زن یالا مرد دراز کش ..اونجوری کرد به ۱ ماه نکشید حامله شد 

دانشگاهم چند ترم واحدامون یکی بود ب هیچ دختری پا نمیداد حتی من بعدا تو یه عروسی عاشق من شده بود😂😂خ ...

چ جالب.راسته ک میگن نترس از آنکه های و هوی دارد بترس از آنکه سر ب تو دارد😃

اگر مَغز خالی مثل شِکم خالی سروصدا می کرد؛ انسان خیلی عاقل تر از این ها بود....  
چرا ..؟خواهر زن داداش منم اینجوری بود ۶ ماه بعد عروسی هنوز باکره بود ...دکتر گفت ببخشید زن یالا مرد ...

عروسی نکرده.عقده هنو

اگر مَغز خالی مثل شِکم خالی سروصدا می کرد؛ انسان خیلی عاقل تر از این ها بود....