2777
2789
عنوان

بادکش سینه

469 بازدید | 37 پست

برای بزرگ شدن کسی بالیوان انجام داده؟دورسینه جاش نمیمونه؟

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا جاش نمونه میمونه عزیزم☹️ ولی خپب تاثیرم داره تگ درست انجام شه👌🏻

انجام دادین شما؟

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)

چجوری بالیوان 

بهم یادبدین تولوخودا

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 

عاقا یکی آموزش بده که خودش انجام داده😭

😕😕شب خوابیدم صب پاشدم دیدم ترکیدم .همینقدر ناجوانمردانه😐😐                                                   از وقتی رفتی هر یک دقیقش60 ثانیهمیگذره😭😭😭                                                     تلخ ترین جمله بازی های کودکی :  تو نخودی باش،لامصب قدرت تخریبش از بمب هیوریشیما بیشتربود😐😐😐 
 ب ا س ن؟ وجدانا نتیجه داد؟ 

شاید برا لبش بود مثلا 

باس ن لیوان چجوری

بلدی؟میشه یادمون بدی جاش برای همیشه میمونه خیلی درد داره؟

نه نه من میرفتم طب سنتی برای مشکل دیگه ای  انجام میداد برام

کاری نداره ی وسیله داره میشه خرید من خریدم بعدشم باید با ی روغن ک طبع گرمی داره مثل سیاه دونه چرب کنی

ن عزیزم میره جاش خیلی از ورزش کارا انجام میدن برای تقویت  عضلات بدن😌مثل شناگرا حتی خارج

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  
چجوری بالیوان  بهم یادبدین تولوخودا

اونجوری که سرچ کردم توی استکان راباپنبه والکل یه ثانیه آتیش میگیریم ولی روی استکان رانه که داغ نشه بعد میزنیم جاهایی که درد میکنه جاهایی که خطرناکه نباید زد مثل ستون فقرات

نه نه من میرفتم طب سنتی برای مشکل دیگه ای  انجام میداد برام کاری نداره ی وسیله داره میشه خرید ...

شلام 

ایا تاثیرش موندگاره؟ 

چقد مثلا تغییر حجم میده؟ 🙈

واسه چیزی که برات مهمه تلاش کن. حتی اگه اون تلاش احمقانه باشه. که اگه این کارو نکنی تو میمونی و یه حسرت بزرگ و چیزی که احتمالا دیگه راهی واسه برگشتن بهش وجود نداره.
 ب ا س ن؟ وجدانا نتیجه داد؟ 

اقا با سن چرا🤣من همش تلاشم بماهم ازش🤣

من لکه بینی داشتم برا درمان رفتم بادکش

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته