2777
2789
عنوان

بادکش سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 37 پست
شلام  ایا تاثیرش موندگاره؟  چقد مثلا تغییر حجم میده؟ 🙈

من اصن برای  ی چی. دیگه رفتم

ولی اره تاثیر میذاره چون گردش خون رو تو اپن ناحیه افزایش میده منطقیم هست

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه نه من میرفتم طب سنتی برای مشکل دیگه ای  انجام میداد برام کاری نداره ی وسیله داره میشه خرید ...

خب خوبه پس جاش روی سینه میره؟

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
خب خوبه پس جاش روی سینه میره؟

اره بابا شک نکن میره

من برای تنبلی تخمدان رفتم پوستم خیلی شفیده کبود شد افتضاح ولی رفت چیزی نیست ک نره

مادرمم رفت جاش موند بعد رفت

اره بابا شک نکن میره من برای تنبلی تخمدان رفتم پوستم خیلی شفیده کبود شد افتضاح ولی رفت چیزی نیست ک ...

ممنون عزیزم آخه همون اول گفتی نمیره😀

یه دوستی توی نی نی سایت نوشته بود من به چای کیسه ای میگم تی بگ ویه قدم به مهاجرت نزدیک شدم پس من چی بگم اینقدر این چند وقته سرما کشیدم به هردلیل واقعا ناحقیه که اروپا یاکانادا نصیبم نشه😕😕😒😣😢  هرچی فکرمیکنم میبینم انگار فقط آهنگ پیشواز همراه اول قیمتش فقط ثابت مونده بودوگرون نشده بود که اونم شد 😕😌مار ازراسو بدش میاد هرجا میرود بااو روبرو میشود درستش اینه دیگه نبینم کسی بگه پونه ها😜چون یارپوز یه کلمه چند معنایی ترکی هست هم به معنای پونه ونعناع وهم راسو که دهخدا به اشتباه ترجمه کرده.    حرف بی عمل حرف نباشد عالم بی عمل مردنباشد(شعرمن)
ممنون عزیزم آخه همون اول گفتی نمیره😀

نههه مد فک کردم میگی اصن کبود میشه یا نمیشه  اشتباه برداشت کردم

کبود میشه ولی جاش میره برای هم

نههه مد فک کردم میگی اصن کبود میشه یا نمیشه    اشتباه برداشت کردم کبود میشه ولی جاش میره ...

😂😂😀😀

نههه مد فک کردم میگی اصن کبود میشه یا نمیشه    اشتباه برداشت کردم کبود میشه ولی جاش میره ...

تاثیرش تا کی هست وقتی به دلخواه برسه؟

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
تاثیرش تا کی هست وقتی به دلخواه برسه؟

تاثیر داره هر چند من انجام ندادم ولی افزایش سایز داره قشنگ

ب حاطر افزایش گردش خون

تاثیر داره هر چند من انجام ندادم ولی افزایش سایز داره قشنگ ب حاطر افزایش گردش خون

اره دیدن عکساشو ولی نیگم یعتی تا اخر عنر باید انجام داد؟ بدون روغن تاثیر نداره ؟

اره بابا شک نکن میره من برای تنبلی تخمدان رفتم پوستم خیلی شفیده کبود شد افتضاح ولی رفت چیزی نیست ک ...

عزیزم مگه برا تنبلی تخمدانم ازاین کارا میکنن؟ شما جواب گرفتین؟منم تنبلی سدید دارم 

اره دیدن عکساشو ولی نیگم یعتی تا اخر عنر باید انجام داد؟ بدون روغن تاثیر نداره ؟

ن عزیزم تا اخر عمر نباید انجام داد

ی مدت تا ب سایز برسی

بعدش ورزش و ..

روغن بهتره استفاده شه الزامی نبست اذیت میشی فقط

بعدشم هر روغنی ک طبع گرم داره میشه 

عزیزم مگه برا تنبلی تخمدانم ازاین کارا میکنن؟ شما جواب گرفتین؟منم تنبلی سدید دارم 

من لکه بینی شدید داشتم

من مشکل پلی کیستیکه گلم خیلی بهتر شدم اره

ولی ادامه ندادم حال نداشتم😐😐

اره کلا جوابگوعه ولی باید روششو و این ک دقیقا چ نقاطی برنید اصولی باشه

خود سر نزنیا

ن عزیزم تا اخر عمر نباید انجام داد ی مدت تا ب سایز برسی بعدش ورزش و .. روغن بهتره استفاده شه الزا ...

عزیزم لطف کردی حواب دلدی مننون.ببهشید شنا چه علایمی داشتی ک بعدم رفتی بادکش درمانی