2777
2789
عنوان

جاری

652 بازدید | 30 پست

جاریم رفته به جاری دیگریم گفته که من گفتم خوشم ازتون نمیاد حالا سر همین بحث دعوا راه افتاده خودم که هر چی فک میکنم در مورد کسی نظرندادم پیش بقیه کی خوبه کی بد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=132111229]یبار زنگ بزن بگو من خودم نظری داشته باشم ب بقیه میگم تو دخالت نکن[/QUOTE

داداشم پادرمیونی کرده میگه اگه ببینم نگفتی حسابش رو میرسم اخه شوهرمم چند شب پیش بهشون گفت زنم چنین چیزی نگفته]

چقد بعضی جاریاکرم دارن

منم قبلا جاریم میومد میگفت فلانی پشتت اینومیگه آقامنم باطرف سرسنگین میشدم میدیدم خودش ذوق میکردوبیشترمیچسبیدبه طرف منم گفتم دیگه دوسندارم بگی کی پشتم چی گفته برام مهم نیس

اصلا نمیفهمم چرا حرف و نظر جاری باید مهم باشه ۵ تا جاری دارم سال تا سال باهاشون حرف نمیزنم رفت و آمد که هیچ یکیشونو از ۶ ماه بعد از عروسیم هنوز ندیدم تا حالام فقط یکیشون که تو یه شهریم خونم اومده اونم سالی یه بار فوقش

من قربون جاری خودم بره

جاری بزرگم رفته به جاری دومی گفته که فرناز از اینکه هی میرید خونشون ناراحته و ازت خوشش نمیاد و اله و بله!

جاری دومم هم برگشته گفته اگه خوشش نمیومد خودش دعوتمون نمیکرد،درضمن اون به حدی بهم محبت میکنه که اگه خودشم بهم بگه ازت بدم میاد من باور نمیکنم

دیگه از اون روز لال شده جاری بزرگم

عاشقِ همسرم هستم و تا نفس دارم عاشقانه دوستش دارم
ملت بیکار شدن دنباله سورژه واسه دعوان تا خودشونو خالی کنن بیخیال شو

من بیخیال شم اونا نمیشن باید ثابت کنم زنگ زدن داداشم با ناراحتی ودعوا چرا خواهرت این حرفا رو گفته اومد ما هم گفتیم چیزی نگفتیم که ناراحت بشن نمیدونم چکار کنم دیگه