2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 30 پست
میخوام شوهرم و بفرستم جلو

ببین تجربه خودمه .. تو پستات یبار گفتی سوهرت گفته زن من نگفته

پس تموم کن و هم نزن

چون هر چی بیشتر بگی نگفتم میگن گفته .. ول کن 

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم
چ جاریهای خوبی😐

کلا دلم نمیخواد باهاشون گرم بگیرم اوایل یه ذره تحویل گرفتم پررو شدن خاله زنک بازی درآوردن همشونو قیچی کردم کلا هر کس که بخواد آرامشمو به هم بزنه حذف میکنم جاری که اصلا مهم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا دلم نمیخواد باهاشون گرم بگیرم اوایل یه ذره تحویل گرفتم پررو شدن خاله زنک بازی درآوردن همشونو قیچ ...

منم حذفشون کردم اون یکی ک شهرستانه سالی یبارمیبینمش این یکیم ۳ساله باهاش قطع رابطه م راحتم 

من بیخیال شم اونا نمیشن باید ثابت کنم زنگ زدن داداشم با ناراحتی ودعوا چرا خواهرت این حرفا رو گفته او ...

بابا ول کنید زنگ زدن داداشت داداشت بگه، من چ به این حرفا کلا بی اهمیت باشید من باشم میگم نگفتم اما شما هر جور مایلید فک کنید 

بهترین‌کارو کردی 

من ۳تاسقط داشتم بدش باردارشدم ۲۲هفته زایمان زودرس گرفتم ۶ماه حتی بهم زنگم نزده بود روزی ک بیمارستان بودم خودشورسوند ازخوشحالی روزمین بندنمیشد قهقه میزد وتندتندمیگفت فلانی هم اینطوری بوددیگه بچه دارنشد😏

وکلی زخم زبون زد اون موقع چن بار به دلم افتادازبیمارستان بیرونش کنم بازم گفتم بیخیال بالبخند ازش تشکرکردم اومدم خونه دریغ ازیه زنگ ویه سر زدن منم باهاش قطع رابطه کردم اینطوری حالم بهتره

من ۳تاسقط داشتم بدش باردارشدم ۲۲هفته زایمان زودرس گرفتم ۶ماه حتی بهم زنگم نزده بود روزی ک بیمارستان ...

بی خیال عزیزم به منم‌میگفتن اجاق کور عقده ای آخه همشون به جز من بچه دارن حتی اونی که بعد از من اومده یاد گرفتم برای دل خودم زندگی کنم

بی خیال عزیزم به منم‌میگفتن اجاق کور عقده ای آخه همشون به جز من بچه دارن حتی اونی که بعد از من اومده ...

اتفاقامادرشوهرمنم بهم گفت اجاق کورالبته غیرمستقیم😏

الان باردارم ۲۵هفته م نمیدونم اینم خدابرام نگهداره ولی بهشون نگفتم هرروز زنگ میزنه شوهرم میخواداززیرزبونش بکشه هه انگار خوشحال میشه اگه بگم😏

جاری است دیگر

توقع دیگه ای داشتی ازش

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.