2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

120 بازدید | 22 پست

ماه سوم اقدام هستم . ماه اول یه روز زودتر و ماه دوم با دو روز تاخیر پریود شدم . این ماه روز چهارم تاخیر هستم ولی پریود نشدم ‌. زیر دلم گرفته و دل درد میگیرم و سینه‌هام سفت و دردناک شدن . امروز گفتم بی بی چک بزنم . منفی نشون داد . پس چرا اگه باردار نیستم پریود نمیشم . خانوما که تجربه مثل من داشتند میشه جوابمو بدن ؟؟؟

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با این علائم تا چهار روز دیگه پری نشدی دوباره بی بی چک بزن

یعنی میشه مثبت باشه ؟؟؟

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
شاید به خاطر استرسه پریودیت عقب میفته 

استرس ندارم بخدا . تازه توی عید توی خونه بودیم ریلکس ریلکس

اصلا هاله هم نداشت بی بی چک ت

نه نداشت . ماه پیش داشت و پریود شدم روز دوم . ولی این ماه نداشت 

حساس نباش.ازبس حساسیم برعکس میشه 

کلافه شدم  . آخه تا پریود نشم خلق و خویم یه جوریه  . همش بیحالم و بیخودی اشکم میاد 

تو دوران اقدام پریودی بهم میریزه من ک تو دو ماه ۴ بار پریود شدم

واقعا !!!! عجب . آدم نمیدونه بخدا 

استرس ندارم بخدا . تازه توی عید توی خونه بودیم ریلکس ریلکس

اگه تا دو سه روز دیگه پریود نشدی دوباره بی بی بزار .. من اقدام نکردم ولی همیشه زیر دلم درد میگیره و کمر درد وحشتناک و سینه هام سفت میشه اینا علائم پریودی هم هست اخه

ولی اگه باز بی بی ات منفی شد و پریود نشدی شاید کیست داری