2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 22 پست
کلافه شدم  . آخه تا پریود نشم خلق و خویم یه جوریه  . همش بیحالم و بیخودی اشکم میاد

ماهم مث توییم.من دوهفته سینه دردبودم همین ماه.عصبی دپرس.گاهی الکی گاهی بااذیت کردن های گذشته توذهنم تصورمیشه.دیگه حامله ام ک نمیشم دیگه غصه وغم وجود داره.چ کنیم.صبور باش.دمنوش بخورحالت خوب بشه

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
من تو اقدام تا ده روز هم عقب مینداختم بخاطر استرسه باااااااید بیخیال بشی تا باردار بشی

چجوری بیخیال شیم آخه ‌؟!! همش احساس پریودی دارن میرم دستشویی میبینم نیست ‌ خب آدم میاد توی فکرش دیگه

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهم مث توییم.من دوهفته سینه دردبودم همین ماه.عصبی دپرس.گاهی الکی گاهی بااذیت کردن های گذشته توذهنم ...

خدا خودش دامن همه منتظرا رو سبز کنه 😙

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
میگن نشون میده بدن داره واسه بارداری خودشو اماده میکنه

آخه مله سوم هست . مامانم هم میگفت ماه سوم باردار میشدم . منم این ماه سوم هست . برام دعا کنید ممنون میشم   

اگه تا دو سه روز دیگه پریود نشدی دوباره بی بی بزار .. من اقدام نکردم ولی همیشه زیر دلم درد میگیره و ...

واااای خدا نکنه . 😣😣😣