2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 22 پست
کلافه شدم  . آخه تا پریود نشم خلق و خویم یه جوریه  . همش بیحالم و بیخودی اشکم میاد

ماهم مث توییم.من دوهفته سینه دردبودم همین ماه.عصبی دپرس.گاهی الکی گاهی بااذیت کردن های گذشته توذهنم تصورمیشه.دیگه حامله ام ک نمیشم دیگه غصه وغم وجود داره.چ کنیم.صبور باش.دمنوش بخورحالت خوب بشه

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
من تو اقدام تا ده روز هم عقب مینداختم بخاطر استرسه باااااااید بیخیال بشی تا باردار بشی

چجوری بیخیال شیم آخه ‌؟!! همش احساس پریودی دارن میرم دستشویی میبینم نیست ‌ خب آدم میاد توی فکرش دیگه

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم مث توییم.من دوهفته سینه دردبودم همین ماه.عصبی دپرس.گاهی الکی گاهی بااذیت کردن های گذشته توذهنم ...

خدا خودش دامن همه منتظرا رو سبز کنه 😙

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
میگن نشون میده بدن داره واسه بارداری خودشو اماده میکنه

آخه مله سوم هست . مامانم هم میگفت ماه سوم باردار میشدم . منم این ماه سوم هست . برام دعا کنید ممنون میشم   

اگه تا دو سه روز دیگه پریود نشدی دوباره بی بی بزار .. من اقدام نکردم ولی همیشه زیر دلم درد میگیره و ...

واااای خدا نکنه . 😣😣😣