2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیدونم اگه اینجا سرم نریزن میگم.اگه کسی دعایی برات نوشته باشه بستن بخت خواستگار نمیاد. بری پیش دعا ...

یکی از دخترهای فامیلمون همیشه دوست داشت ازدواج کنه بره خارج هر خواستگاری هم میومد شرطش این بود.رفت پیش یه دعانویس دعا گرفت یکی از خارج از کشور ازش خواستگاری کرد از طریق معرف.ازدواج کرد بچه هم داره زندگیش همونطور شد که دوست داشت.الانم بچه داره.

من زیاد رفتم پس چرا نشد؟اونایی بودن که دوستام جواب گرفتن یعنی دعا نویس بیخود نبودن

دعا که از قران باشه درسته نه طلسم جادو 

کتاب گنج های معنوی اگه پیدا کنی توش یه آیه ای هست برای ازدواج یک خط بنویسی تو یه کاغذ بعد بزنی به گلاب یا آب درست یادم نیست بعد بخوری.من به یکی گفتم انجام داد خدارو شکر ازدواج کرد.

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
دعا که از قران باشه درسته نه طلسم جادو  کتاب گنج های معنوی اگه پیدا کنی توش یه آیه ای هست برای ...

خودمم نوش جان کردم.😂

تجربه این چند سال نشون داد با سنتی به جایی نمیرسم شایدم بقول دوستان قسمتم نشده هنوز. توکل به خدا.

من خودم با سنتی اصلا موافق نبودم و نیستم. همیشه میگفتم باید کسی باشه دوستش داشته باشم همه زندگیمو بدونه خداروشکرم شد.

ولی قسمت که باشه همه چی اتفاقی جور میشه جوری که خودتم باور نداری

و خدا را شاکرم به خاطر همه داداه ها و نداده هایش  
دارم کتابشو کدوم دعا هست؟

از فهرستش پیدا کن خیلی سال پیش بود الان یادم نیست درمورد ازدواج بود یا گشایش بخت بود یک خط بود طولانی نبود

من خودم با سنتی اصلا موافق نبودم و نیستم. همیشه میگفتم باید کسی باشه دوستش داشته باشم همه زندگیمو بد ...

منم سنتی دوس ندارم.میگم اول باید خودم اشنا بشم بعد ازدواج کنم

بخت و اقبالم نیکوست...
پیدا کردی دعارو اینجا میزاری ما هم بخونیم مرسی عزیزم

باشه عزیزم راستی من همون مدت که نوشتم جلو ایینه قربون و صدقه خودم میرفتم یک دعا بود از مفاتیح نوشتم انداختم گردنم بنظرم اونم خوب بود. تو نت هم بزنی میاد. اسمش بود تعویذ بجهت باز شدن فرد بسته شده اولشم با انا فتحنا لک فنحا مبین بود 

[QUOTE=132101337]تا قسمتت نشه مورد مناسب پیدا نمیشه همه اینام حرفه معاشرت اخلاق و اینا همش چرتههه فق ...

اره اما تا قسمت نشه همت کاری نمیکنه

واسه ماهم دعا کن

انشاله خدا بهترینا رقم بزنه براتون. من قبلا خیلی هی میگفتم باید این بشه چرا خدا اینجور چرا اونجور اما وقتی این شد روز و شب میگم خدایاااا شکرت خدا همیشه بهترینا میخواد.

ماهمو دوست داشتیم دوسال پیش محرم 40شب زیارت عاشورا نذر کردم و خوندیم از خدا خواستم بهترینا بده دوست داشتیم همو اما بازم گفتم خدا خودت جورش کن شاید باور نکنید اما پارسال بعد عید مامانش گفته بود کیه طرف بریم ببینمش اومدن همانا و من نامزد شدم اص اینقدر کارامون فوی شد ک باورمون نمیشد.

تو شعبان بود که نامزد کردیم نذر کردیم که همه چی خوب پیش بره انشاله نذر میدیم 

فقط میدونم خدا بخواد همه چیا درست میکنه 

خدا همیشه میگه تو ارزو کن من بهترینشو برات انجام میدم