2777
2789
خب شروع کردم هر مشخصه ای که دلم میخواست همسر ایندم داشته باشه نوشتم باید ریزو دقیق میبود من رنگ چشم ...

مثلا میشه خوصوصیات کسی که تو واقعیت هستش مثلا همکارمونه یا  اشناس رو بنویسیم؟ واسمشو ؟ کسی که دلمون میخواد بیاد خواستگاریمون 

بخت و اقبالم نیکوست...
اسی روش نظر داره. گفتم واسه اسی. خدای من کریمه. یکی دیکه پیدا میشه واسه من      

خخخ بخدا پسر خوب هم زیادن منتها الان نمیدونم چه شکلیه که همو پیدا نمیکنن البته یک عده دختر و پسرا زرنگن خودشون اشنا میشن خداییشم خوب میشه. ازدواج قسمت هست بخشیشم مربوط به اعتماد به نفس ادم هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با تمام جزییات توضیح بده شاید بچه ها استفاده کنن

گفتم مشخصاتی که نوشته بودم چیا بود

دکتر فرهنگ گفته بودن بذارید مثلا جلو اینتون که هرروز ببینید اما من خب جایی نداشتم بذارم تو ذهنم بود البته از خدا هم خواستم 

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
ولی مجازی بنظرم جالب نیس. اقا اینا چجوری به طرف گفتن؟؟😐

منم مجازی شانس ندارم .دوست ندارم مجازی.دختره و پسره همکار بودندختره پسره رو دوست داشت به یه اقایی که همکارمون بود گفت اونم مخ پسره رو زد .

ولی مجازی بنظرم جالب نیس. اقا اینا چجوری به طرف گفتن؟؟😐

ببین بنظرمن اگه ادم زرنگی باشی اتفاقا مجازی بهتره چون قشنگ باهاش اشنا میشی سنتی یک شب میارنش خونه ات بدون هیج شناختی. من با اینکه مذهبی هستم واقعا دوست دارم قبل ازدواجم خودم با همسرم اشنا بشم چون این چند سال موردایی که معرفی کردن هیچ تناسبی باهم نداشتیم 

مثلا میشه خوصوصیات کسی که تو واقعیت هستش مثلا همکارمونه یا  اشناس رو بنویسیم؟ واسمشو ؟ کسی که د ...

نمیدونم من اطلاعاتم درحد همونذسخنرانیه اما میتونی سرچکنی قانون جذب و ازدواج دکتر فرهنگ حالا نمیدونم کدوم فایله بگردید  پیدا شه

انشاالله با کسی که دوس داری ازدواج کنی

خدا خیلی واضح دیده میشه😊و خیلی معلومه که صدامو میشنوه😃کاش ادم باشم😀
حالا کنار میایم باهم😅

یکی دوستام شیرازی هست یک دوستی داشت خواسگار نداشته دوست من بهش گفته برو تو سایت همسریابی عضو شو دختره ۴۰ روز بعدش عقد کرد😂😂😂شوهرشم خوبه.دوستم میگفت واسه مردم راهکار دادم شد خودم همچنان مجردم