2777
2789
عنوان

بشتابیدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 65 پست
عزیزم من بحث سیاسی نمیکنم الان. شاهدای عینی میگن این خانوم موفقه و همه تایید کردن. تمام...

هرجور مایلی منم بهتون توضیح دادم ک چرا این خانومو موفق میدونن

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کشور سنگاپور اگه اشتباه نکنم. نمیدونم درسته یا نه ولی رئیس جمهورش زنه. و خیلی هم فمنیست. واینکه خیلی ...

مطمعنا ی خانوم میتونه رهبر خوبی باشه 

این افکار چرا قبلا نبود؟۵۰ سال پیش کسی میدونست رنگین کمانی چیه؟ن نمیدونست نظرم اینه همه ی این انحراف ...

قبلا هم بود.ولی به هم صداش در نمیومد هم این که کسی میفهمید میگفتن وای دعا و طلسمه و هزار خرافات و این که تا میفهمیدن که پس یا دخترشون این‌جوریه میکشتنش از ترس بی ابرویی یا خوده طرف اصلا به زبون‌نمیاورد از ترسش.الان حالا به زبون میارن.و چقد باید سکوت کنن؟؟؟چقد اذیت بشن.

خودت فکر کن به دنیا اومدی تو شلوارت یه چیز دیگه باشه ولی دلت بخواد یه جور دیگه رفتار کنی.دست خودته؟خودت خواستی این جوری بشه؟تو انتخاب کردی؟حالا باید بگن نه اون جور که دوس داری رفتار نکن زشته  حیا چی میگه؟؟

یهودیا چرا از عکس هیتلر متنفرن؟چون عکس هیتلر اونارو یاده این میندازه ک برای ۱۲ سال جهانو از کثافط کاریه اونا پاک کردن

چطور؟

اون زمان که نظام کارگری هنوز شکل نگرفته بود زنا با دستمزد کمتر حاضرن بودن کار کنن ولی خیلیاشون شوهرها و خانواده هاشون راضی نبود واسه همین کار فرماها این جنبش و راه انداختن در میان زنا که به نیروی کار ارزونتر دست پیدا کنن

برابری در کار و ... همش شعار و مسخره بازی

فمنیسم کلا عدالت در مورد زنارو از بین میبره

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
قبلا هم بود.ولی به هم صداش در نمیومد هم این که کسی میفهمید میگفتن وای دعا و طلسمه و هزار خرافات و ای ...

این افکار تحمیل شده و دسته کسیم نیس دیگه الان ولی نظرم اینه جهان داره ب لجن کشیده میشه با این افکارای عجیبو غریب باید ی رهبری ظهور کنه ک سلطه ی جهانو از دسته یهودیا دربیاره و جهانه تمیزیو ببینیم

اون زمان که نظام کارگری هنوز شکل نگرفته بود زنا با دستمزد کمتر حاضرن بودن کار کنن ولی خیلیاشون شوهره ...

فمنیسم یقه هیچ زنیو نگرفته بگه برو کار کن.ولی میگه اگه خودت دوس داری کار کنی نباید جلوت گرفته بشه.و این جا میاد به کمک مردا.میگه مردا تا کی تنهایی خرج بکشن زن هم باید به امون اندازه کار کنه.بازم این جا یقشو نگرفته اندازه شوهرت کار کن میتونن دو نفر به توافق برسن اقا من نمیخوام کار کنم تو کار کن این عیب نداره.ولی اگه توافقی نباشه بین دو طرف و یکی مشکل داشته باشه خب اینجا میگه برابری

من اگه بخوام میتونم تمام خوراکیمو بدم بهت ولی اگه سرش دعوا بشه مجبوریم نصف نصف

فمنیسم یقه هیچ زنیو نگرفته بگه برو کار کن.ولی میگه اگه خودت دوس داری کار کنی نباید جلوت گرفته بشه.و ...

برابری مرد و زن عین بی عدالتیه در حق زن

چون اصلا ساختار زن و مرد مثل هم نیس که مثل هم باشن متاسفانه درک نمیشه این موضوع من نمیدونم چرا

اون چیزایی ام که میگی در واقع همون شعارهای قشنگیه که پشت نیت واقعی این جنبش پنهانش میکنن 

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری