2777
2789
عنوان

بشتابیدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 65 پست
این افکار تحمیل شده و دسته کسیم نیس دیگه الان ولی نظرم اینه جهان داره ب لجن کشیده میشه با این افکارا ...

دقیقا الان برگشتیم به دوران قدیم که میگفتن دخترا جامعه رو به لجن میکشن.حالا به جا دختر رنگین کمونیا اومدن.چند سال بعد که به رنگین کمونیا احترام گزاشتن میان میگن اینا اونایی بودن که ادمای خوبی بودن.همون طور که الان از کسایی که به زنا احترام میزارن به عنوان ادم خوب یاد میکنیم.بعدشم چرا یهودیا؟یهودیا مگه ادم نیستن؟یهودیا خیلی ادمای خوبی هم هستن میتونن رهبری کنن چرا نژاد پرستی؟

و این که این افکار راجب رنگین کمونی ها تحمیل نشده این علمیه.خوده جنین شناسی داره میگه اون فردی که دو جنسس و مثلا دستگاه مردونه داره اون از بیرون دستگاه مردونه داره داخل شکمش تخمدان داره و هورمون زنانه بهش ترشح میشه.این که دیگه تحمیل نیس.چیزیه که نا خواسته توی بدن اون فرد از زمان جنین بودنش بوده و هست

دقیقا الان برگشتیم به دوران قدیم که میگفتن دخترا جامعه رو به لجن میکشن.حالا به جا دختر رنگین کمونیا ...

نژاد گرایی درسته و اینم بگم بیشتر جامعه یهود لجنه ب تاریخ نگاه کنین میبهمین

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برابری مرد و زن عین بی عدالتیه در حق زن چون اصلا ساختار زن و مرد مثل هم نیس که مثل هم باشن متاسفانه ...

بازم میگم یقه هیچ زنی گرفته نشده که بره برابر باشه بایه مرد.خودش اگه میخواد همین مدلی کم دیده بشه و بهش بی احترامی بشه هیچ کاری باهاش ندارن.این جنبش فقط ماله اوناییه که میخوان یه تغییری باشه دو به برابری برسن.وگرنه زنی که نمیخواد هیچ تغییری باشه بنا به دلایل شخصیش و دوس داره همین مدل زندگی کردنو خب کسی جلوشو نگرفته.عیسی به دین خود موسی به دین خود

نژاد گرایی درسته و اینم بگم بیشتر جامعه یهود لجنه ب تاریخ نگاه کنین میبهمین

زیاد کاره قشنگی نیست که جمع بسته بشه همون طور که شما راضی نیستی بگن ایرانیا ادمای کثیف و اشغالین یهودیایی که خوب هستن هم راضی نیستن این‌جوری راجبشون بگید.توی همه ی دین ها و کشور ها و قوم ها خوب و بد وجود داره  هیچ جا کاملا خوب یا کاملا بد نیس

زیاد کاره قشنگی نیست که جمع بسته بشه همون طور که شما راضی نیستی بگن ایرانیا ادمای کثیف و اشغالین یهو ...

ایرانیا چون کثیف نبودن ولی قوم یهود کثیف بود در حق خونه پاکه آریایی ها بدی کردن حقشون هولوکاسته

بازم میگم یقه هیچ زنی گرفته نشده که بره برابر باشه بایه مرد.خودش اگه میخواد همین مدلی کم دیده بشه و ...

خب برابر شدن یعنی اینکه دیگه بهش بی احترامی نشه؟؟؟؟؟

تو کار با مردا باید برابر باشی یعنی اگه فمنیست و قبول کردی سختترین کارارو هم باید انجام بدی مثل کار تو معدن کار تو سختترین شرایط و ...

از لحاظ جنسی باید همیشه در دسترس باشی و حاملگی و پریود و بهانه نکنی

موقع طلاق هر چی در مورد مرد اجرا میشه باید در مورد توام اجرا بشه مثل دادن نصف اموال و....

و و و ...

اینا اسمش احترامه چه جالب واقعا

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
ایرانیا چون کثیف نبودن ولی قوم یهود کثیف بود در حق خونه پاکه آریایی ها بدی کردن حقشون هولوکاسته

همشون این‌کارو کردن؟

نداشتیم ایرانی ای که به شدت کثبفن؟

کم بود زنای ایرانی که به عنوان مدلینگ میرفتن دبی و شوهرای مردمو از راه بدر میکردن و زنای اونا میگفتن ایرانیا خرابن؟

شما راضی ای بگن ایرانیا خرابن در صورتی که شما همچین کاری نکردی؟

یهودیا همشون خراب بودن؟یهودیایی که تازه توی اون دین متولد شدن اونام خرابن؟

خیلی نژاد پرستی قشنگ نیست خودمونم ببینیم که بینمون ادمای اشغال و کثافت کم نیست

بهتره چنتا مقاله و کتاب بخونی در مورد تبعات فمنیسم فک کنم دیدت بازتر بشه حداقل

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
خب برابر شدن یعنی اینکه دیگه بهش بی احترامی نشه؟؟؟؟؟ تو کار با مردا باید برابر باشی یعنی اگه فمنیست ...

مثل این که زیاد راجب فمنیست اطلاعات ندارید.کجاش گفته باید از لحاظ جنسی اماده باشی؟اتفاقا فمنیسم میگه که مرد حق نداره به خاطر این‌که زنش اونو ارضا نمیکنه بره شکایت کنه

میگه اگه شوهر زنشو ارضا نکرد شکایت نمیشه کرد پس اگه زن هم شوهرشو ارضا نکنه نمیتونه بره شکایت کنه.میگه بدنه خودشه ماله خودشه و خودش تصمیم میگیره باردار دوس داره بشه یا نشه

راجب کار هم بستگی داره علاقه ی اون زن چی باشه اگه علاقش اینه تو معدن کار کنه خب نباید جلوشو بگیری وگرنه نگفتن که پاشو برو به زور که

راجب طلاق و برابری اموال هم بله موافقم.چرا باید مرد به خاطر مهریه بره زندان؟مگه فقط مقصر اون بوده؟و این که مهریه هم عین خرید و فروش اون زنه چیزی جز کالا بودن اون زن رو نمیرسونه

مثل این که زیاد راجب فمنیست اطلاعات ندارید.کجاش گفته باید از لحاظ جنسی اماده باشی؟اتفاقا فمنیسم میگه ...

معلومه خیلی آتیشت تنده

فعلا مو ببین عزیزم به پیچششم میرسی

حداقل کتاب دختران آفتاب و بخون

انقدم رو یه عقیده گارد سفت و سخت نداشته باش 

من به اندازه کافی اطلاعات دارم از این چیزایی ام که تو میگی خیلی وقته رد شدم رسیدم مرحله بعد

معلومه خیلی آتیشت تنده فعلا مو ببین عزیزم به پیچششم میرسی حداقل کتاب دختران آفتاب و بخون انقدم رو ...

زود قضاوت نکن.شاید خودت سفت و سخت رو عقیدت مونده باشی.شایدم اصلا موافق اینی که زنا پخمه و زیر دست باقی بمونن.

استغفرالله نصف شبی چه چیزا از ادم میخان😑😑😑😑😑😑

نصف شبی رو خوب اومدی

قشنگ معلومه کرونا با ما چیکار کرده ۶ صبح رو میگیم نصف شب😁😂

والا من یادمه قدیما نصف شب ۱۲ بود🤣🤣

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
زود قضاوت نکن.شاید خودت سفت و سخت رو عقیدت مونده باشی.شایدم اصلا موافق اینی که زنا پخمه و زیر دست با ...

من با تحقیق میرم دنبال یه چیزی و وقتی بهش رسیدم پاشم وایمیستم

سعی میکنم احساسات و پیش فرضام رو تصمیم اثر نذاره همین القای اینکه زنا پخمه موندن و ....

خیلی فرق داره چنتا زن ایرانی ک ی اشتباهو کردن تا این ک ی قوم برای نابودی نژاد آریایی دست ب هرکاری زدن