2777
2789
عنوان

بشتابیدددد

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 65 پست
تعریفش برا عده ای اینه ولی زن گرایی تلقی میشه و بنظر شما ی همچین حکومتی باشه موفقه؟نمونشو سراغ دارین ...

تعریفش این تلقی نمیشه هدفش اصلا برابریه

ما چندییین نوع فمنیست داریم که از گذشته تا الان مدلای مختلفشو داشتیم.جدید ترینش فمنیست مدرن هست که هدفش برابریه بین زن و مرد و دیگر جنس ها مثل ترنس ها و ایناس

خب این که چیزه خیلی عالی ایه که ما بدون در نظر گرفتن جنسیت طرف تو صلح باهاش زندگی کنیم.بدون این که بگن تو دختری فرق داری تو پسری فرق داری تو ترنسی نمیتونی.دختر که بلند نمیخنده پسر که گریه نمیکنه صورتی دخترونه ابی پسرونه و خیلی چیزای دیگه

واقعا نمیدونم چرا فکر میکنن فمنیست یعنی مرد ستیزی تو هیچ زمینه ای رادیکال بودن و افراطی بودن درست نی ...

ی عده مرد ستیز هستن و یسری حتی ازدواج با مردو اشتباه میدونن ولی درستش همینیه ک شما میگی

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعریفش این تلقی نمیشه هدفش اصلا برابریه ما چندییین نوع فمنیست داریم که از گذشته تا الان مدلای مختلف ...

شما درست میگی ولی برنامه جوری دیگه جا افتاده شما اعتقاد نداری حضور برخی از گروه ها مثل ترنس،همجنس گرا،کلیها باعث از بین رفتن نژاد میشه؟

يك استاد دانشگاه MIT كشورهاى موفق در مهار كرونا رو بررسى كرده و به يك الگوى مشترك رسيده؛ رئيسان دولت ...

فقط آنگلا مرکل جزوشون نیست 

المان؟؟؟ک چهارمین کشوره تو تلفات و اینکه آنگلا مرکلو شما موفق میدونین؟ این خانوم شرف و عزت پاک آریای ...

کاری به شرف و عزت و پاک دامنیش ندارم.

گفتی موفق منم نام بردم.دیروز داغ ترین خبر تو رسانه ها همین بود.موفق ترین کشورها تو مهار بیماری کشورایی بودن که زن رهبرشون بوده.خانوم مرکل هم جزئشون بود

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

بزرگترین زنها در دوره ی رایش سوم بودن در آلمان ک افتخار آفرینی هم کردن الان ی عجوزه ب اسم مرکل اومده و فک می‌کنه المانو ب بهشت تبدیل کرده

شما درست میگی ولی برنامه جوری دیگه جا افتاده شما اعتقاد نداری حضور برخی از گروه ها مثل ترنس،همجنس گر ...

نمیتونی حضورشون رو نادیده بگیری چون همچین چیزی هست و نمیشه حذفش کرد مثل این که دخترا رو کلا بخوان حذف کنن.حتی این رنگین کمونی ها توی کتابای روانشناسی تا چند ساله پیش جز بیماری بودن ولی الان توی کتابای روانشناسی اونارو یه ادم نرمال میدونن.دیگه باید بپذیریم که به جز مرد و زن جنسیت های دیگه ای هم وجود داره و مثل ادمای عادی میتونن زندگی کنن و هیچ خطری برای کسی ندارن

کاری به شرف و عزت و پاک دامنیش ندارم. گفتی موفق منم نام بردم.دیروز داغ ترین خبر تو رسانه ها همین بو ...

جهانی ک زیره سلطه ی یهوده مشخصا مرکل ک یکی از طرفداری یهودیاسو معرفی میکنه کسی ک اصرار داره هولوکاست واقعی بوده و همش ب نفع اسراییل کار میکنه

جهانی ک زیره سلطه ی یهوده مشخصا مرکل ک یکی از طرفداری یهودیاسو معرفی میکنه کسی ک اصرار داره هولوکاست ...

عزیزم من بحث سیاسی نمیکنم الان.

شاهدای عینی میگن این خانوم موفقه و همه تایید کردن.

تمام...

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

نمیتونی حضورشون رو نادیده بگیری چون همچین چیزی هست و نمیشه حذفش کرد مثل این که دخترا رو کلا بخوان حذ ...

این افکار چرا قبلا نبود؟۵۰ سال پیش کسی میدونست رنگین کمانی چیه؟ن نمیدونست نظرم اینه همه ی این انحرافا با ترویج افکار یهودیا بوجود اومده

فمنیسم بیشتر زن هارو بدبخت کرده 

به ریشه ش اگه مراجعه کنی میفهمی

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری
تعریفش برا عده ای اینه ولی زن گرایی تلقی میشه و بنظر شما ی همچین حکومتی باشه موفقه؟نمونشو سراغ دارین ...

کشور سنگاپور اگه اشتباه نکنم. نمیدونم درسته یا نه ولی رئیس جمهورش زنه. و خیلی هم فمنیست. واینکه خیلی هم موفقه. درصد بیکاری  تو کشورش 2 درصد شده و اقتصادش به شدت پیشرفت کرده. حالا اگه اشتباه میکنم بگید چون مطمئن نیستم دقیق 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم