2777
2789

من کلا رو ظاهرم حساسم.چون محجبه نبودم ولی شدم و ناخواسته اعتماد بنفسم اومد پایین.چون قبلش بخدا از خود تعریف نباشه خیلی همه ازم تعریف میکردن.حالا شوهرم اون موقع هام رو هم دیده ولی الان که صورتم یکم جای لک داره زیر گردنم و غبغب بهم اونروز گفت: اَی،سرت نگیر بالا اصن حالم بهم خورد پر لک کردی خودتو(مثلا میگفت دست زدی به جوشات)،درصورتیکه مال موهای زائد صورتم بود که اصلاح میکردم.بهش گفتم همین تیکه لک من به سرتاپای همه فامیلاتون میارزه دلم خنک شد یکم ولی حرفش هنوز تو ذهنمه

شما کدوم حرف شوهرتون تو دلتون مونده؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه جهیزیه ای دادن بهم ک کل ایل و تبارشون ازز ته سوختن ک خانوادم همچین کاری کردن بعد برداشت بهم. گفت خونه زندگیتون دیدم به چی مینازی..یا گفت ماشین ظرف شویی نیاوردی بااینکه ماشین لباس شوییم بزرگ بود مجبور شدن کابینت رو ببرن... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

عزیزم خدا اجرت رو.بده 

منم دقیقا مثله تو هستم 

ان شاءالله به روز سربلندی ماهم کم مونده

اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد واَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم 

شوهرم برا خونمون با مامانش فرش خریده یود بهش گفتم کاش ازمنم میپرسیدی اینو دوست داری بخرم یا نه اونم گفت مگه تو مبل خریدنی ب من گفتی که من بگم

برا آرامش دل امام زمان و به آرامش رسیدن دلم یه صلوات میفرستید؟💐‌‌‌ امروز یکم مهر ۱۴۰۴ هست. خدایا برا خودت مینویسم که حلش کنی.من ناتوان و عاجز شدم. خودت حلش کن.

مرسی عزیزم میدونه من حساسم به خاطر عذاب دادن من‌میگه

چ موجود حقیریه... ببخش نتونستم نگم

با نظرم مخالفی باش ، ولی بی احترامی نکن   در ضمن وقتی مخالفی و ب خونم تشنه ایی و پر از عقده ایی ریپ نزن .... اوکی؟؟