2777
2789
عنوان

عادت زشت خانواده همسرم

617 بازدید | 36 پست

هروقت خونشون میریم چه مادرشوهرم اینا چه اقوام دورترشون،تلویزیون رو بلند میکنن میشینن نگاه میکنن یا سرشون تو گوشیشونه.فک کنین، پارسال عید دیدنی میرفتیم خونه عموی شوهرم بعد تلویزیون رو بلند کرده بودن جومونگ میدیدن همشون.خونه ماهم هرکدومشون میان میگن بزن کانال فلان،فلان سریال مسخره رو داره.خیلی بهم برمیخوره. بنظرم خیلی بی فرهنگیه این رفتار.

شما چی فک میکنید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عادتشون هست برام اهمیت نداره انقدر مشکلات بزرگترهست این توش گم میشه

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

خب جومونگ اگ باشه منم محو میشم😂😂ولی در کل بعضی وقتا تی وی خوبه روشن باشه مثلا وقتی سر سفره ایم

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰

خوبه که خانواده شوهر اینجوری بی خطرن

حالا برا من اینا تلوزیونو روشن میکنن ولی به همه چیز و همه کس کار دارن یه سره هم بحث و دعوا و هزارتا حرف درمیاد از یه ساعت همنشینی باهاشون

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲