2777
2789
عنوان

عادت زشت خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 36 پست

نداریم ما ازینا ولی سریال خوب باشه میذاریم همه قصد دیدن دارین ولی تیتراژ که تموم میشه میخواد شروع شه همه حرف میزنن مگه اینکه کسی تو فیلم بمیره که دوبارع برگردیم به سریال یا فیلم 

وای چ بد ، خو آدم اگه میخواست فیلم ببینه خونه خودش مینشست ، مردم میرن مهمانی دور هم باشن

منم همینو میگم.بدتر آدم بهش بد میگذره باید بشینه یه جایی که بقیه فیلم ببینن😊اونم ما که سال به سال هم نمیریم خونه اقوامشون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امسال سیزده بدر شوهرم گفت ناهار تو حیاط خودم کباب میپزم تو برنج بزار خواهراش هم طبقه بالا دعوتشون کردم

اومدن نشستن تاخواستم سفره بندازم پاشدن رفتن غذارو که کشیدم اومدن خوردن بازم رفتن فقط شوهرم داشت آب میشد از خجالت من که خودم از شدت حرص خندم گرفته بود

هرچه هستم خدایم داند...
خخخخ منم میرم‌خونه یکی از فامیلامون افسردگی میگیرم اصلا باهات حرف نمیزنن تک‌و تنها باید بشینی ی گوشه ...

امضات🤪🤪🤪

👈من از قوانین پیروی نمیکنم خودم میسازمشون👉✌✌
نداریم ما ازینا ولی سریال خوب باشه میذاریم همه قصد دیدن دارین ولی تیتراژ که تموم میشه میخواد شروع شه ...

من بنظرم حالا آدم وقتی مهمون داره میبینه مهمونش براش فیلمه مهم نیس یه قسمتش طوری نمیشه نبینه به احترامش.

ولی اگه همه پایه باشن و خودمونی اره حرفتون درسته😍👍

خیلی معذرت میخوام میپرم وسط حرفتون ولی اگه خانواده های خودتونم مشکلی دارن بگید که ما قضاوت یکطرفه نک ...

عزیزم من تعریف خوبیاشون رو هم خیلی میکنم.اگه بد بودن که واسم این عادتشون جای تعجب نداشت...

منم همینو میگم.بدتر آدم بهش بد میگذره باید بشینه یه جایی که بقیه فیلم ببینن😊اونم ما که سال به سال ه ...

منم مامانم قبلا همش مینشست پای شبکه ی جم و فیلمای ترکیه ای ، بابامم همش گله میکرد و میگفت قطعش میکنم تا اینکه بابام یه عمل سنگین کرد و ۶ماه تو خونه بود اونوقت بعدش ک رفتیم سربزنیم دیدیم بابامم ب شبکه جم بدجور تو اون مدت عادت کرده طوری ک میشینه برامون تعریف میکنه ، از اون موقع هروقت میریم خونشون حوصلم سرمیره آخه ساعت ۹ یه فیلم میبینن ۱۰ یه فیلم ۱۱ هم یه فیلم. بعد از ساعت ۱۲ ب بعدم میشینن راجبش بحث و گفت و گو میکنن ماهم حق حرف زدن وسط فیلماشونو نداریم.

بنظرم از جهاتی خوبه حداقل مزه پرونی . تیکه . درگوشی خرف زدن . نگاه سنگین بهت انداختن و ....... اینا ...

درسته شایدم ازبس اینچیزا رو ندارن الهی سکر،این رفتارشون فقط رو اعصابمه:)))

خیلی معذرت میخوام میپرم وسط حرفتون ولی اگه خانواده های خودتونم مشکلی دارن بگید که ما قضاوت یکطرفه نک ...

من یه خواهر دارم 35 سالشه ماشالله مهندس ادعای با کلاسی ام داره

اگه10 نفرم مهمون داشته باشن میره جلو تلوزیون و پشت به همه فیلم مورد علاقه ش رو میبینه والا ما به جاش خجالت میکشیم ولی اگه بگیم بدترش میکنه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲