2777
2789
عنوان

پدرشوهرم💎

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 82 پست
و از همه مهمتر اینکه بچه دار شدن یه تصمیم و تغییر مهم تو زندگیه و خیلی نباید تابع حرف دیگران باشیم ت ...

حرفای بقیه رو شوهرم خیلی تاثیر میزاره تو این مورد💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
من ی سوال دارم لطفا علمی جواب بدین من سال ۹۵ اوایلش باردار بودم ب دلایلی سقط شد ، الان از اون موقع ...

نه زمان نمیبره قرص که نخوردی .‌عروس دایی من ۲ بار پشت هم حامله شد .چون رحمش لیز بود بچه سقط میشد ..دکتر گفت بعد ۱ سال اقدام کن ..اقدام کرد.  بچه دار شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته باید اذعان کنم که رابطه جنسی با همسرم کشیده به ۲ماه یکبار ..☹☹☹☹☹ 

چرا؟ خیلی کمه ک☹️💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
البته با اجازه استارتر 🥰

راحت باش عزیزم🌹💎

من سونو وآزمایش قبل بارداری رو قبل از کرونا رفتم واقدام کردم دیگه کرونا هم اومد بیخیاله اقدامم نشدم ...

انشاله باردار بشی میدونی چقدر باید هی دکتر و آزمایش و سونو بری دیگه؟ من منظورم اونا بود

خود دانید بهرحال

بچه دار شدن یا نشدن به خانواده شوهر مربوط نیست. اونا مگه میخوان بزرگ کنن؟ البته چرا! وقتی از الان انقدر گیر میدن فردا میگن شیر اینجوری بده آروغش فلانه خوابش بهمانه.. تو همه چی نظر میدن. مگه اینکه آدم از اول تکلیفشو مشخص کنه

انشاله باردار بشی میدونی چقدر باید هی دکتر و آزمایش و سونو بری دیگه؟ من منظورم اونا بود خود دانید ب ...

ن تو این چیزا زیاد نمیتونن نظر بدن خدا رو شکر ده ساعت ازشون دوریم😂💎

چرا؟ خیلی کمه ک☹️💎

چی بگم ...تصادف شدیدی داشته قبل ازدواج که کنا رفته و ایست قلبی هم داشته ..مهره کمره ش ترک خورده و یه شربت بشدت بدمزه ای هست که اگه نخوره نمیتونه سرپا اصلا کار کنه ...و اون جلوی اشتیاق جنسیشو گرفتت و در حال کم کردن شربتشه ..اما چه فایده .من دیگه کشش جنسی م کم شده 😔😔😔😔😭😭

ن تو این چیزا زیاد نمیتونن نظر بدن خدا رو شکر ده ساعت ازشون دوریم😂💎

از یه دلسوخته درد کشیده بشنو و باور کن که میتونن😂خیلی هم میتونن.. منم هفتصد کیلومتر فاصله دارم باهاشون ولی فعالانه حضور دارن😆

چی بگم ...تصادف شدیدی داشته قبل ازدواج که کنا رفته و ایست قلبی هم داشته ..مهره کمره ش ترک خورده و یه ...

اخی عزیزم انشالله ب زودی مشکلتون حل بشه وهمسرت سلامتی کاملش رو ب دست بیاره 😔🌹💎

دکترا ک میگن قرص نازایی نمیاره💎

من حدود۳ سال قرص خوردم همون ماه اول اقدام هم باردار شدم نگران نباش استرس نداشته باش بخاطر قرص و این حرفا انشاالله زودتر باردار میشی

‏ناعادلانه بودن دنیا اونجا خیلی به چشم میاد که ما مجبوریم همینجوری پله های ترقی رو طی بکنیم تا تازه برسیم به پله ای که بعضیا اونجا به دنیا اومده بودن.....‏جبر جغرافیایی خیلی موضوع عجیبیه,تو برای یه موضوعی که دست خودت نبوده تاوانی رو میدی که اصلاً حقت نیست......
از یه دلسوخته درد کشیده بشنو و باور کن که میتونن😂خیلی هم میتونن.. منم هفتصد کیلومتر فاصله دارم باها ...

اونا دیگه چقد سیریشن😂😂😂😂😂💎

من حدود۳ سال قرص خوردم همون ماه اول اقدام هم باردار شدم نگران نباش استرس نداشته باش بخاطر قرص و این ...

مرسی گلی🌹💎