امشب زنگ زده میگه زودتر بچه بیارین من دیگه تحمل ندارم😐شوهرمم همش میگه نباید این همه وقت جلوگیری میکردیم قرص خوردی دیگه حامله نمیشی سه ماهه اقدامیم همش سرزنشم میکنه درصورتی ک باهم تصمیم گرفتیم ک یکسال جلوگیری کنیم😔😔😔💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
اخی عزیزم انشالله ب زودی مشکلتون حل بشه وهمسرت سلامتی کاملش رو ب دست بیاره 😔🌹💎
الهی آمین عزیزم ..من که دیگه خسته شدم از این ۲ ماه ۱ بار ..بی ادبی نباشه ولی جوری شده تو سک س اصلا هیچی حس نمیکنم هیچی ..قبلا هر دو هات بودبم اما هر دو الان یخ یخیم 😭😭😭😭
الهی آمین عزیزم ..من که دیگه خسته شدم از این ۲ ماه ۱ بار ..بی ادبی نباشه ولی جوری شده تو سک س اصلا ه ...
😔😔😔😔😔💎
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️