2777
2789
عنوان

پدرشوهرم💎

| مشاهده متن کامل بحث + 929 بازدید | 82 پست

بابا این حرفا چیه چرا ته دل بقیه رو خالی میکنین یعنی چی جلوگیری کنی نازا میشی؟😑عهد بوقه مگه؟از هر دکتری میخواین بپرسین ربطی نداره..

من خودم ۵ سال قرص خوردم راحت هم بعدش باردار شدم 

هزار تا عامل ممکنه دخیل باشه بعدشم خیلی وقت دارین همه که قرار نیست ماه اول باردار شن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه ماهه اقدامم یکماهه اینا رو میخورم خدا کنه با همینا جواب بگیرم💎

انشالله جواب میگیری🙏💓

درضمن میتونی با کیت تخمک گذاری انجام بدی که زود اقدام کنی باروری صورت بگیره

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
من نه کیست دارم نه جلوگیری میکنم ..خیالمم راحته چون بچه نمیخوام 

جلوگیری نمیکنی ک حامله میشی😐💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
قرص خیلی عوارض داره بخصوص شما که کیست داری!!!!! یعنی کاندوم  نبود که شما خودتو داغون کردی؟؟!!!! ...

اون موقع ک نمیدونستم کیست دارم💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

و از همه مهمتر اینکه بچه دار شدن یه تصمیم و تغییر مهم تو زندگیه و خیلی نباید تابع حرف دیگران باشیم تو این زمینه. تجربه نشون داده اگه از همین نقطه اول گوش به فرمان بقیه باشیم دیگه وای بحال دوران بارداری و بزرگ کردن بچه و ............

اون یه حرف بیخودی زده تو چرا خودتو باختی عزیزمن!!! مرده که باید زنشو حامله کنه لک لکا که بچه نمیارن ...

هر وقت میگه ک من جبهه میگیرم جلوش همین حرفایی ک گفتی رو میزنم ولی خب دلم میشکنه😔💎

جلوگیری نمیکنی ک حامله میشی😐💎

حواسم هست .منظورم رابطمو دارم قرص نمیخورم .کاندوم تعطیل ...هر وقت شوهره خواست ارضا بشه مبکشه بیرون منم سریع میرم  دستشویی ..وگرنه منم تحت فشارم برا بچه دار شدن ولی وقتی خودم نمیخوام گور بابای حرف مردم 

درضمن الان همه ماماها و دکترها توصیه میکنن بخاطر شرایط بیماری و قرنطینه اقدام رو عقب بندازین. آزمایش ...

من سونو وآزمایش قبل بارداری رو قبل از کرونا رفتم واقدام کردم دیگه کرونا هم اومد بیخیاله اقدامم نشدم ببینم خدا چی میخواد💎

من ی سوال دارم لطفا علمی جواب بدین

من سال ۹۵ اوایلش باردار بودم ب دلایلی سقط شد ، الان از اون موقع بصورت طبیعی یا با کاندوم جلوگیری کردم تاماه پیش الان تقریبا یه ماه و نیمه جلوگیری نمیکنم بنظرتون زمان میبره حامله شم یا چی یا برم دکتر؟؟؟

برای دخترم👭
استارتر نه سنت بالاس نه خیلی وقته اقدامی!!! چرا عجله داری؟؟!! پدرشوهرتم خیلی فضوله به اون چه اصلا؟!! ...

همون موقع هم ک جلوگیری میکردم خونواده شوهرم باور نمیکردن فکر میکردن حامله نمیشم دارم دروغ میگم هزارتا نسخه واسم میپیچیدن😔💎