2777
2789
عنوان

نی نی سایت

119 بازدید | 18 پست

وارد نی نی سایت ک میشم دردای خودم یادم میره بس ک درگیر غم و غصه بقیه میشم.بعضی وقتا انقد تا چند روز تو فکر داستان زندگی و مشکلات کاربرام ک وقتی بهتر میشمو باز میام سایت احساس میکنم دارم خودمو ازار میدم.وقتایی هم ک دوس دارم حرفی بزنم طرف اروم تر بشه انقد تایپ میکنم پاک میکنم ارسال نمیکنم اخر کلافه تر میشم.کاش هیچ کس غمی نداشت 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگم میخوایی خیلیم خودتواذیت نکنی؟!😅انسان دوست کی بودی آخه😁❤

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج ،اگه امضام و میبینی یه صلوات سهم تو باشه برای سلامتی و ظهور امام زمان ان شاء الله 🌻

ن هرچیزیو باور نمیکنم ولی برا خیلیا ناراحت میشم 

شما چقدر مهربون ودلسوز هستین   

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

میفهمم منم ناراحت میشم خیلی ، بعد علاوه ب غم و غصه های خودم ، غصه ی دیگرانم اضافه میشه، و اینکه خیلی وقتاا دلم میخواد تاپیک بزنم ک حالم خوب نیست، یعنی حال روحی و فکریم، ولی پشیمون میشم، میگم اونوقت یا میان بدتر چیزی بهم میگن یا میگن این دیونس هرشب نالس، خلاصه ازین درگیریای ذهنی و روحی، .... میام اینجا چون از فکر و خیال دیونه میشم، وقتی ام میام انقدررر بدبختی و چیزای دیگه میبینم ک...