2777
2789
عنوان

تاخير در پريودي درد كمر و زير دل

257 بازدید | 6 پست

سلام  من هميشه پريودي هام  ٢٨روزه س این ماه هم شش روز از موعد پریودیم گذشته یه خورده درد پریودی هم دارم ولی پریودنشدم و کمر درد هم دارم زیر دلمم تیر میکشه ولي دردش زود تمام ميشه و بعد از مدتي دوباره مياد سراغم ترشهات بيرنگ هم دارم با این شرایط بار دار باشم؟؟ تو روستا هستم فعلا نميتونم بي بي چك استفاده كنم نه برم بتا بدم  لطفا راهنماييم كنيد

منم دوره ام 28 روزه ست .امروز 30 روز شد ولی پری نشدم .بی بی زدم منفی بوددد

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این ماه ۳ روز عقب انداختم از یهفته قبلشم هم دلدرد.حالت تهوع.کمردرد

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹