2789
عنوان

تک فرزندی

465 بازدید | 77 پست

سلام.من یه پسر هفت ساله دارم.پنج ماهه که اقدام کردیم برای بچه دوم.چند روزیه خیلی سردرگم هستم که واقعا از پس آینده دوتا بچه بر میایم یا نه.دیشب به همسرم گفتم که نمی‌خوام بچه دیگه ای داشته باشم.با اینکه می‌دونم خیلی دلش بچه میخواد ولی به نظرم احترام گذاشت و تصمیم گیری درباره بچه دوم رو به من سپرد.الانم باز گیجم نمی‌دونم تصمیمم درسته برای تک فرزندی یا نه😭😭😭😭

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تک فرزندی واقعا درست نیست الان وقت خوبیه من خودم ۱۰ سال تنها بودم 

شکلات مال خودمه فقط گاهی میزارمش🍫/어녕하세요/شروع چالش چاقی🌹.من میتونم/به یکدیگر دروغ نگویید.انسان است دل می بندد😔/اگه امضامو میبینی برای روح مامان ترنم و می می ناز صلوات بفرست🌹/l love pizza/  ویبلایک نکن بیچاره  از شدم از بس اعلان ام رو چک کردم😕ای/    روح می می ناز و ماما$$٪٪^"٪٪^
تک فرزندی بد نیست ولی خب باید دید روحیه بچه اول چوطره مثلا روحیه من جوری هست که با این موضوع کنار او ...

چی مثلا؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

من دوست دارم دو یا حتی سه تا بچه داشته باشم، چون دوست دارم بعد من و پدرشون اونا همدیگه رو داشته باشن و تنها نمونن. فکر میکنم اگر من و پدرش بمیریم، بچم تنها میمونه. خواهر و برادر میتونن حامی هم باشن

بله من مشکلات زیادی تو زندگیم داشتم و سختی های زیادی کشیدم ولی با تلاش به خیلیاشون فائق شدم. احساسات عمیق انسانی مثل خشم، غم و حتی اضطراب رو مثل همه شما تجربه میکنم. و قرار نیست با روانشناس شدنم، انسانیت رو از من بگیرن! بله، اینجا برای مشکلات ساده تاپیک میزنم، مسائلی که خودمم میتونم حلشون کنم ولی باز هم اینجا محیط جالبی هست که میشه افکار و نظرات مردم دیگه رو خوند و ازشون یاد گرفت و جامعه اطرافت رو شناخت. هیچ تاپیکی هم حذف نمیکنم، چون از هیچ قضاوت و تفکر کلیشه ای نمیترسم...

اصلا تصمیم درستی نیست  ، دوتا بچه  لازمه به نظرم دوسال پیش باید اقدام میکردی    اختلاف سنیشون زیاد میشه  نه هم بازی دارن  نه هیچی  ، هرچقدر هم که بهشون بریزی اخرش کمبودایی رو تو زندگی حس میکنن 

وای عزیزم چطور نمیتونی از پس دومی بر بیای پس ای بچه درآینده هیچ کس رو نمی خواد دلش تنگ شد کجا بره ما ۳ تا خواهریم همیشه احساس میکنم خیلی بی کسیم وای به حال ی فرزند قطعا دومی رو بیار کاش خدا به من میداد بچه