2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 77 پست
چه میدونم از شلوغی خوشش میاد یا نه میتونه حضور ای بچه کوچک تر از خودش رو تحمل کنه

پسر من هیچ وقت بچه کوچولو دوست نداشت و نداره ، حتی الان هم نمیگه خواهر یا برادر داشته باشم 

گمونم مثل شما تک بودن رو دوست داره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب ماازکجابدونیم؟ رابطه ات باهمسرت خوبه؟ خونه وماشین دارین؟ پس انداز دارین؟ همسرت اعتیادنداره؟ کلا ...

خونه داریم درآمد هم ماهی حدودا ۸ تومن داریم.از همسرم خیلی راضی هستم

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
پسر من هیچ وقت بچه کوچولو دوست نداشت و نداره ، حتی الان هم نمیگه خواهر یا برادر داشته باشم  گم ...

احتمالا همین طور هست من خودمم با این که الا بزرگ شدم و اینا ولی وقتی با خودم فکر می کنم که امکان داشته بعد من ای بچه ای باشم اصلا خوشم نمیاد

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
چه میدونم از شلوغی خوشش میاد یا نه میتونه حضور ای بچه کوچک تر از خودش رو تحمل کنه

خودش میگه خواهر میخواد

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲
الان از نظر مالی متوسط هستیم.هیچی برای پسرم کم نداشتیم مدرسه خوب تغذیه و پوشاک و تفریح خوب ولی از او ...

متوسط یعنی چطوری.؟ خونه سه خوابه دارین؟ ممکنه اون بچه بابرادرش کنارنیادکه تویه اتاق بخوابه .

حقوق شوهرت طوری هست که بتونه بخشیش پس اندازبشه؟

خودت ازتک بچه بودنت راضی بودی وهستی؟

❤💖💛💚
خونه داریم درآمد هم ماهی حدودا ۸ تومن داریم.از همسرم خیلی راضی هستم

اگه عشق بینتونه بیار عزیزم 

بچه ای که تو ارامشو عشق بزرگ میشه خیلی بهتر از بچه ایه که پولداره ولی همش دعوای پدر مادرشو گوش میده؟ 

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
الان از نظر مالی متوسط هستیم.هیچی برای پسرم کم نداشتیم مدرسه خوب تغذیه و پوشاک و تفریح خوب ولی از او ...

متوسط واس هر کس ی جور تعریف شده ...من نظر خودمو گفتم چون واقعا امکانات برام مهمه مخصوصا وقتی غیر همجنس باشن باید توان داشته باشی از هرچی خواستن دوتا تهیه کنی دیگه زمونه حالا بیا لباس کهنه بزرگه رو بپوش نیست یا اون قدیم ک از سایز بچه لباس بزرگتر میخریدن چندسال بپوشه‌...

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
نه من اینو نگفتم    

خب یعنی همینه دیگه 

الان یه جای دیگم گفنین بچه اگه عقلش برسه نمیخاد خواهر و برادر 

الان ماها که خواهر برادرمونو دوست داریم بی عقلیم؟ 

بخدا دعوا ندارما ولی بد میرسونی منظورتو

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
قبلا ناراضی بودن ولی الان مشکلی ندارم.مادرم از خواهر بهم نزدیکتره

هر جور خودت میدونی 

اگه خودت و شوهرت هر لحظه میتونین پا به پای بچه باشین و خودش غر نمیزنه تنها نیست اذیت نمیشه و فکر میکنید خلا براش نیست نگران نیستین خدای نکرده تودتون نباشین تنها بمونه و مسائل دیگه و ...

تصنیم نهاییش با خودتونه

آفرین عزیزم. بخدامن الان سراتاق خواب مشکل دارم خواهرم بامن کنارنمیادبخوابه تواتاق وشدیداخودخواهه پدر ...

منم مشکل داشتم با داداشم اتاق مشترک بود واقعا اذیت شدیم الان ک دیگه ازدواج کردم اون راحت شده دیگه داشتن اتاق ی چیز خیلییی پیش پا افتادس ک باز پدر مادر در نظرش نمیگیرن

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...