idelvin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 عنوان کمک😿😿😿 108 بازدید | 12 پست سلام خانوما...بنظرتون بهترین برند برای یخچال چیه؟ میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 1399/01/22 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسو_کمند_ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 32900 بهترین نداره قدر بودجه و امکاناتی که میخوای باید خرید کنی در مسیر مینیمالیسم
tarajoontahajoon عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 636 ال جی همه زن ها میتوانند یک زن واقعی و کامل باشند. یک مادر مورد اعتماد باشند.اگر مرد زندگی شان به اندازه کافی مرد باشد....
idelvin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 بهترین نداره قدر بودجه و امکاناتی که میخوای باید خرید کنی شما خودتون چه برندی دارین؟راضی هستین؟ میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....
idelvin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 ال جی راضی هستین؟ میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....
گیسو_کمند_ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 32900 شما خودتون چه برندی دارین؟راضی هستین؟ من ساید دوو دارم و سه ساله دارمش خوبه راضیم ازشفقد خیلی گنده است 😅 در مسیر مینیمالیسم
tarajoontahajoon عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 636 راضی هستین؟ من خودم سامسونگ دارمولی مامانم و خواهر شوهرم ۷-۸ ساله ال جی دارن و راضی هستن همه زن ها میتوانند یک زن واقعی و کامل باشند. یک مادر مورد اعتماد باشند.اگر مرد زندگی شان به اندازه کافی مرد باشد....
idelvin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 من ساید دوو دارم و سه ساله دارمش خوبه راضیم ازش فقد خیلی گنده است 😅 اره منم دوو توی لیستم بود... اگه خوبه پس چرا نگفتین دوو؟😅 میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....
idelvin مدیر استارتر عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 3843 من خودم سامسونگ دارم ولی مامانم و خواهر شوهرم ۷-۸ ساله ال جی دارن و راضی هستن مرسی عزیزم♥️🌈 میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید....
گیسو_کمند_ عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 32900 اره منم دوو توی لیستم بود... اگه خوبه پس چرا نگفتین دوو؟😅 چون بودجه مهمه یکی میره مارک آمریکایی میگیره به اون میگه خوب یکی فقط میتونه ایرانی بگیره و براش خوبه و .... در مسیر مینیمالیسم