2777
2789
عنوان

کمک😿😿😿

108 بازدید | 12 پست

سلام خانوما...

بنظرتون بهترین برند برای یخچال چیه؟

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین نداره قدر بودجه و امکاناتی که میخوای باید خرید کنی 

شما خودتون چه برندی دارین؟راضی هستین؟

میشه لطفابرای پدربزرگم یه فاتحه بفرستین🖤حسرت دیدن روی ماهش برای همیشه رودلم موند...😔 قراربودزودبرگردم کنارش ولی...ندیدمش و پرکشید.... 
ال جی

راضی هستین؟

راضی هستین؟

من خودم سامسونگ دارم

ولی مامانم و خواهر شوهرم ۷-۸ ساله ال جی دارن و راضی هستن

همه زن ها میتوانند یک زن واقعی و کامل باشند. یک مادر مورد اعتماد باشند.اگر مرد زندگی شان به اندازه کافی مرد باشد....
من ساید دوو دارم و سه ساله دارمش خوبه راضیم ازش فقد خیلی گنده است 😅

اره منم دوو توی لیستم بود...

اگه خوبه پس چرا نگفتین دوو؟😅

من خودم سامسونگ دارم ولی مامانم و خواهر شوهرم ۷-۸ ساله ال جی دارن و راضی هستن

مرسی عزیزم♥️🌈

اره منم دوو توی لیستم بود...  اگه خوبه پس چرا نگفتین دوو؟😅

چون بودجه مهمه 

یکی می‌ره مارک آمریکایی میگیره به اون میگه خوب 

یکی فقط می‌تونه ایرانی بگیره و براش خوبه و ....

در مسیر مینیمالیسم