2777
2789
عنوان

گریههههه....

203 بازدید | 14 پست

اه رد دادم دیگه رد دادممممم😭😭😭

حوصله پوکید تو خونه خسته شدم عرررررررر چرا تموم نمیشه 😭 من میخوام دوباره آدمهای عزیز زندگیم رو ببینم محکم بغلشون کنم😭

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دعا میکنیم تموم که شد با همه عزیزانم زنده و سالم عبور کرده باشیم 

ترو خدا جدی بگیرید 

ما عزادار شدیم بخاطر حماقت هایی که اسمش رو شجاعت گذاشتن

یک قومی عزادار نمیشه حتی سوگواری کرد هرکس تو خونه خودش افسرده شده

بخدا جدی تر این حرفها هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
من دعا میکنیم تموم که شد با همه عزیزانم زنده و سالم عبور کرده باشیم  ترو خدا جدی بگیرید&nbs ...

ما هم یکی از فامیلامون از ترس کرونا سکته مغزی کرد🙁

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون

از فردا اکثر مشاغل بازن دوباره همه چی میخواد برگرده 😢

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
از فردا اکثر مشاغل بازن دوباره همه چی میخواد برگرده 😢

نه گلم مشاغلی که ضروریه وخطر کمتری داره فقط

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
نه گلم مشاغلی که ضروریه وخطر کمتری داره فقط

اینجا که لباس فروشیا میخواد باز بشه کانال تلگرامشونو دارم همشون پیام گذاشتن از فردا خرید حضوری داریم.. داداشم هم بنگاهیه میگه از فردا بنگاها باز میشن😭

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
اینجا که لباس فروشیا میخواد باز بشه کانال تلگرامشونو دارم همشون پیام گذاشتن از فردا خرید حضوری داریم ...

نمیدونم گلم

پس شهرک ما خداخیرشون بده خیلی فرهنگ خوبی دارن که بازنمیکنن 

جز سوپری ومیوه فروشی ونانوایی که باید فعالیت کنن جایی بازنیس

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
نمیدونم گلم پس شهرک ما خداخیرشون بده خیلی فرهنگ خوبی دارن که بازنمیکنن  جز سوپری ومیوه فروشی ...

شاید خبرارو نخوندی، همه جا بجز تهران و اصفهان و یه جای دیگه رو گفت یادم نیست، گفتن مشاغل با رعایت کردن بهداشت اجازه فعالیت دارن البته بجز مشاغل پرخطر مثل باشگاه استخر آرایشگاه 

شاید خبرارو نخوندی، همه جا بجز تهران و اصفهان و یه جای دیگه رو گفت یادم نیست، گفتن مشاغل با رعایت کر ...

چرا خوندم گلم

منم بالاتر حرف شمارو نوشتم ولی شهرک مثلا بوتیک'لوازم ارایشی'استخر'باشگاه'کافی نت'قنادی همه تعطیله

قنادی زنگ زدن برای سفارش چندروز دیگه گفتن فعالیت نمیکنیم 

چرا خوندم گلم منم بالاتر حرف شمارو نوشتم ولی شهرک مثلا بوتیک'لوازم ارایشی'استخر'باشگاه'کافی نت'قناد ...

خدا از دهنت بشنوه😅