حوصله پوکید تو خونه خسته شدم عرررررررر چرا تموم نمیشه 😭 من میخوام دوباره آدمهای عزیز زندگیم رو ببینم محکم بغلشون کنم😭
چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من دعا میکنیم تموم که شد با همه عزیزانم زنده و سالم عبور کرده باشیم
ترو خدا جدی بگیرید
ما عزادار شدیم بخاطر حماقت هایی که اسمش رو شجاعت گذاشتن
یک قومی عزادار نمیشه حتی سوگواری کرد هرکس تو خونه خودش افسرده شده
بخدا جدی تر این حرفها هست
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
من دعا میکنیم تموم که شد با همه عزیزانم زنده و سالم عبور کرده باشیم ترو خدا جدی بگیرید&nbs ...
ما هم یکی از فامیلامون از ترس کرونا سکته مغزی کرد🙁
چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
از فردا اکثر مشاغل بازن دوباره همه چی میخواد برگرده 😢
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
اینجا که لباس فروشیا میخواد باز بشه کانال تلگرامشونو دارم همشون پیام گذاشتن از فردا خرید حضوری داریم.. داداشم هم بنگاهیه میگه از فردا بنگاها باز میشن😭
یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
نمیدونم گلم پس شهرک ما خداخیرشون بده خیلی فرهنگ خوبی دارن که بازنمیکنن جز سوپری ومیوه فروشی ...
شاید خبرارو نخوندی، همه جا بجز تهران و اصفهان و یه جای دیگه رو گفت یادم نیست، گفتن مشاغل با رعایت کردن بهداشت اجازه فعالیت دارن البته بجز مشاغل پرخطر مثل باشگاه استخر آرایشگاه
چرا خوندم گلم منم بالاتر حرف شمارو نوشتم ولی شهرک مثلا بوتیک'لوازم ارایشی'استخر'باشگاه'کافی نت'قناد ...
خدا از دهنت بشنوه😅