2777
2789
عنوان

شوهرم نمیذاره بچه مو خانوادم ببینن

3742 بازدید | 190 پست

سلام دوستان 

نزدیک سه ماه پیش پسر دوساله من با تب تشنج کرد 

توی بیمارستان بخاطر تیکه و‌کنایه خواهر شوهرم و تاب نیاوردن مادرم دعوا شد ...مادرم مثه اینکه زده تو صورت خواهرشوهرم 

پدرش اومد مادرمو با فحش و بد و بیراه پرت کرد از بیمارستان بیرون 

دیگه پدرش و شوهرم نذاشتن خواهر و مادرم بیان دیدن بچم و من...

بابام از مسافرت اومد( راننده س )

راهش ندادند بیاد دیدن پسرم و من 

من عصبانی شدم کنترلمو از دست دادم و دویذم سمت شوهرم و‌پدرش ک چ حقی داشتین بابای منو راه ندادین ...

از بیرون بیمارستان بابام منو دید ک دستامو شوهرم گرفته بابای سرم ... و اومد توی بیمارستان یقه شوهرمو گرفت ک چرا اینجوری میکنی پدرش اومد وسط یقه بابامو گرفت و دیگه یقه تو یقه شدن ... 

پسرم مرخص شد شوهرم نه گذاشت کسی از خانوادم بیاد دیدن بچم نه گذاشت ک ببرمش... 

به شدت تحت تاثیر خانواده شه 

همه شون به من توهین کردن ولی من ساکت موندم بخاطر بچم کوتاه اومدم... 

وشوهرم نذاشت دیگه ببرمش خونه مادرم 

و همش توهین میکنه به خانوادم 

میگه پدرت چرا نیومد بگه گوه خوردم ب بابام...

الانم ک جدیدا نور علی نور شده

پسرمو برداشت ۳ شبی رفت وخانوادش تظاهر کردن ک ما نمیدونیم کجاس کلیدای منم برداشته بود ک اگه رفتم دیگه نتونم برگردم ....

معلوم شد ک بعله دیگه نمیخوام با تو زندگی کنم و هرررری خونه بابات...شرط گذاشت ک اگه بچه تو میخوای ببینی و بغلش کنی پدر مادرت میان میگن گوه خوردیم و مهریه تو میبخشی بعد برای همیشه ببخشیدااااا میرینم 😢ب پدر مادرت میام زندگی میکنم ... با وساطتت دوستش ما دوباره اومدیم سر زندگیمون و گفت شرط و شروطم سرجاشه... تا دو ماه ک ببینم بهتر میشه رفتارات یا نه... بعدش نتونی درست کنی خودتو ... هررررری خونه بابات... حقم نداری بری خونه پدرت 

الان سر زندگی ک چ عرض کنم بردگی هستم 

ولی خستم از لین همه نامردی و بی عدالتی خدا و دنیا.... 

من رفتارای بدی هم داشتم 

توهین میکرد صد بدتر جوابشو میدادم...ولی الان دیگه حرف نمیزنم 

چون واقعا اذیت شدم از یهویی بردن بچم و ندیدنش...

شما میتونین کمکم کنید ؟؟؟

چرا بچه آوردی از همچین موجودی؟

در پی رد و قبول عامه خود را خر مساز*چونکه نبود کار عامی جز خری یا خرخری*گاو را باور کنند اندر خدایی عامیان*نوح را باور ندارند از پی پیغمبری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه لحظه خودمو گذاشتم جای شما

میرفتم دادخواست طلاق میدادم

پدرش هم درمیاوردم ، رسما شما رو بیرون کرده دادگاه حقو به شما میده ، تا قرون آخر مهریه هم بگیر 

وکیل بگیر مشورت کن یه جوری بچتم ازش بگیری 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

چ سخت 😢 ادم خیلی ناراخت میشه به پدر و مادرش توهین بشه 

ولی ما چی بگیم عزیزم برو پیش مشاور شاید تونست کمکت کنه ... 

خدایا دوباره منتظر معجزت هستم 🥺خدایا کمکم کن به زودی بی بی چکم مثبت بشه 💔لطفا برام دعا کنید .

یه لحظه خودمو گذاشتم جای شما میرفتم دادخواست طلاق میدادم پدرش هم درمیاوردم ، رسما شما رو بیرون کرد ...

همه هم همینو میگن... ولی من بخاطر پسرم دلم میسوزه چون تشنج کرد طفلی ... تحت تاثیر محیط متشنج اذیت میشه