2777
2789
عنوان

ملاک شما برای انتخاب شیر خشک

98 بازدید | 14 پست

دوستان عزیز پسرم نان ۱ و ب ب لاک۱ بهش نساخت. نان خورد نفخ زیاد کرد و  ب ب لاک خورد اسهال شد و بیتابی کرده . چی بگیرم به نطرتون ؟ فرمول ب ب لاک کامفورت با ب ب لاک ۱ فرق داره چون ب ب لاک ۱ بهش نساخت ممکنه انواع ب ب لاک ها بهش نسازه؟

گیگوز و اپتامیل هم اسماشونو شنیدم حدود قیمتشون دستتونه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما مسقیم اومدی سرتغ این شیر خسک ؟ یا چیزای دیگه رو هم تست کزده بودی؟

آره از اول همينو دادم وسطا ببلاكم امتحان كردم

ديدم قبلي بهتره

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
من نان میدادم چون دکترش که خیلی باتجربست فقط نان رو توصیه میکرد ،به پسرمم خیلی خوب ساخت تپل شد

منم به دخترم نان میدادم ولی به دومیم نمیسازه خیلی نفخ میکنه . نمیدونم ممکنه از شیر خودم بوده یا شیر خشک ولی شکمش خیلی سر و صدا میکنه و یکمم بالا مباره 

چطوری نشون داد الرژیشو؟

الرژی علایم مختلف داره  اسهال  یا دفع بغم بعضی بچه ها دفع خون  اگزما صورت  جوش صورت و بدن خشکی پوست قرمزی مقعد دلدرد  بی قراری بعضی ها همه رو  دارن بعضی چند موردش  درجه های مختلفی داره