اگه شرایطیش رو دارین هر دوطرف و بهم علاقه دارین خو بسم اله این دیگه پرسیدن داره؟؟همیشه آدم در قبال ب ...
درسته .اگه شوهرمیخوای دیگه باید پابذاری روآزادی زیاد دوران مجردیت واندکی محدود شی شایدم یکم بیشتر ازاندک
ماه را گم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات) (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله )
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ماه را گم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات) (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س) (ظهور نزدیک است ان شاءالله )
الان ک فهمیدم آقایی:باکسیکه به دلت میشینه ازدواج کن ک در سخت ترین شرایط دلت نیاد ازش دل بکنی
ن واقعا بستگی به طرفت داره منکه محدودیتم خیلی کمتر از دوران مجردیم شد
من محدود شدم بعدازدواجم .این سوالو من فک کردم یه خانوم پرسیده .آقایون معمولا محدودیت ندارن