2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم مرد  هم باید داشته یاشه مخصوصا تو این دوره

بستگی به مرد داره.الان نظر شما اینه وکاملا درسته اما بقیه مردا مثل شما فکر نمیکنن  مثل دوران مجردیشون پیش میرن بااین اوضاع خراب فضاهای مجازی

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
من راضيم از انتخابم و ديگه وقتش بود متاهل بشم چون تا ٣٠ سال مجردي كردم

پیش اومد یا دوست بودین؟

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بستگی به مرد داره.الان نظر شما اینه وکاملا درسته اما بقیه مردا مثل شما فکر نمیکنن  مثل دوران مج ...

بعد ازدواج مرد هم باید محدود شه

زن چه گناهی داره

یک عمر بسوزه و بسازه

همینکه زن خونه پدرش محدود بوده گافی

بنظرم اگه شوهر خانومش خوب بشناسه باید بهش ازادی هم بده

از نظر من زن حق کار کردن و تحصیل و حتی اجازه سفر خارج هم باید داشته باشه

٣ سال دوست بوديم

خب پس.. اخه تو سی سالگی یکم سخته کیس مناسب پیدا کردن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
بعد ازدواج مرد هم باید محدود شه زن چه گناهی داره یک عمر بسوزه و بسازه همینکه زن خونه پدرش محدود ب ...

آفرین افکارت عالیه.البته اگه بعدازدواج عوض نشه

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
آفرین افکارت عالیه.البته اگه بعدازدواج عوض نشه

من سعی میکنم خودم جای طرف مقابل بزارم

دوست ندارم همش بپزم و بشورم

خونه باشم و اگه‌توانایی کار کردن بیزون خونه دارم بتونم برم

این ها حق یک زن

2790
2823
2791
2779
2792