2821
2789
اگه شرایطیش رو دارین هر دوطرف و بهم علاقه دارین خو بسم اله این دیگه پرسیدن داره؟؟همیشه آدم در قبال ب ...

درسته .اگه شوهرمیخوای دیگه باید پابذاری روآزادی زیاد دوران مجردیت واندکی محدود شی  شایدم یکم بیشتر ازاندک 

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
اگه شرایطیش رو دارین هر دوطرف و بهم علاقه دارین خو بسم اله این دیگه پرسیدن داره؟؟همیشه آدم در قبال ب ...

شرایطش دارم.ادمش ندارم

پدرم میگه با فامیل ازدواج کن

من خودم از غریبه خوشم میاد.بیشتر به دلم میشینه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درسته .اگه شوهرمیخوای دیگه باید پابذاری روآزادی زیاد دوران مجردیت واندکی محدود شی  شایدم یکم بی ...

ن واقعا بستگی به طرفت داره منکه محدودیتم خیلی کمتر از دوران مجردیم شد 

خدایا چنان کن سرانجام کار 🙏توخشنود  باشی وما رستگار🙏🌹

شما پسری؟فک کردم دختری

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
شرایطش دارم.ادمش ندارم پدرم میگه با فامیل ازدواج کن من خودم از غریبه خوشم میاد.بیشتر به دلم میشینه

امیدوارم نیمه گمشدت رو پیدا کنی 

الان ک فهمیدم آقایی:باکسیکه به دلت میشینه ازدواج کن ک در سخت ترین شرایط دلت نیاد ازش دل بکنی 

ن واقعا بستگی به طرفت داره منکه محدودیتم خیلی کمتر از دوران مجردیم شد 

من محدود شدم بعدازدواجم .این سوالو من فک کردم یه خانوم پرسیده .آقایون معمولا محدودیت ندارن 

من محدود شدم بعدازدواجم .این سوالو من فک کردم یه خانوم پرسیده .آقایون معمولا محدودیت ندارن 

ن آقایون همیشه آزادن 

از یک طرف غریبه نمیشناسی 

بستگی داره به دل خودت.غریبه رفت وامد میکنی خب

2790
2823
2791
2779
2792