2777
2789
عنوان

جذب همسر

234 بازدید | 22 پست

سلام بچها من زیاد سیاست ندارم و نمیتونم همسرمو جذب کنم.....راستش منو جدی نمیگیره همیشه حرفی میپرسم  درست حسابی جواب نمیده.....مثلا بپرسم امروز چطور بود درامدت میگه بود دگ‌تو چیکار داری یا اصلا بلد نیس برام کادو بخره ....در طول روز زنگ نمیزنه بهم و اس هم نمیده.....اینم بگم اصلا نمیتونم جدی رفتار کنم چون ادا درمیاره منم نمیتونم جلو خندمو بگیرم اینم‌ایرد منه همیشه بعد از دعوا خندم میگیره.....بگین چیکار کنم.....دوس دارم دلش برام تنگ بشه دوس دارم پیگیرم‌باشه از صب تاشب ک سرکار هس شبم میاد تلوزیون نگاه میکنیم و بچه نگه میدارم اصلا نمیتونم بحرفم باهاش 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پکیجای پریسا نصری رو از رو سایتش تا حدودی رایگان میتونید تماشا کنید

حتما بگیرید پکیج هاشو اگر هزینه میتونید کنید

من که دختر مجردم پکیج هاشو دارم تو قرنطینه سی دی هاشو بزارید نگاه کنید

من شخصا خیلی بدم میاد یکی سرکارم بهم زنگ بزنه ...و خودمم اینکارو نمیکنم ..خیلی هم کادو واسم اهمیت نداره راستش...شتید به همین دلایل هست که شوهر من همیشه دنبال اینه که نظر منو جلب کنه چون من نه میچسبم بهش و به شدت مستقلم ...بیشتر رو اهداف خودم تمرکز دارم ..خیلی دخیل نیستم تو کاراش تا خودش بگه

خب اکثر مردا بلدنیستن کادو بخرن. ایرادی نداره. از سلایقت بیشتر بگو باهاش خرید برو تا سلیقه ات دستش بیاد . 

پیشنهادمیکنم اهنگ نفس از ناصرزینعلی  رو گوش بدید 

و این تاپیک رو بخونید 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3880881&slug=کارهایی-ک-هرخانومی-باید-برای-استحکام-روابط-زناشویی-اش-انجام-دهد&postId=131715590

.
من شخصا خیلی بدم میاد یکی سرکارم بهم زنگ بزنه ...و خودمم اینکارو نمیکنم ..خیلی هم کادو واسم اهمیت ند ...

منم دوس دارم مستقل بشم اما بچه ۹ ماهه دارم....دوس دارم کارپیدا کنم لیسانس دارم میشینم توخونه بخدا افسرده شدم شوهرمم اصلا هیچی بلدنیس....معذرت خواهیم‌بلد نیس 

شاید فکر میکنه انتخاب بهتری می توانسته داشته باشه

زمان نامزدی میگفت کاش زودتر ازدواج میکردم باهات ولی الان کلا اخلاقش عوض شده منم ناراحت میشم اخه همع چیو ک نباید گف بهش....