2777
2789
عنوان

جذب همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 22 پست
خب اکثر مردا بلدنیستن کادو بخرن. ایرادی نداره. از سلایقت بیشتر بگو باهاش خرید برو تا سلیقه ات دستش ب ...

مرسی حتما

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یجاشو ناصر میگه کادوی دلخواهتو بلد نیستم بدم ...

اره مرسی عزیزم مطالب عالی بود واقعا ....احتیاج داشتم یکی اینارو برام دوباره یاداوری کنه....بچه داری خستم میکنه قرمیزنم‌سرش....اتفاقا اون روز گفتم اون گوجه چیه خریدی همش اشغاله 

منم دوس دارم مستقل بشم اما بچه ۹ ماهه دارم....دوس دارم کارپیدا کنم لیسانس دارم میشینم توخونه بخدا اف ...

خوب چرا تویادش نمیدی من یه سری مشکلات نامزدم داره همیشه بهش میگم میگه دانشگاه رفتی درس خوندی واسه چی بهم بگو کجای کارم میلنگه کتاب بخون روش همسرداری یه سری تکستاشو نکته برداری کن براش بفرس اگه حوصله داشته باشه بخونه 

ما ڪوچیڪ ها خدامون بزرگه..🧿
خوب چرا تویادش نمیدی من یه سری مشکلات نامزدم داره همیشه بهش میگم میگه دانشگاه رفتی درس خوندی واسه چی ...

عشقم تو اینستا هرچی مطلب ببینم بهش  میگم  کتاب اما ندارم....بیشتر پشت گوش میندازه

منم دوس دارم مستقل بشم اما بچه ۹ ماهه دارم....دوس دارم کارپیدا کنم لیسانس دارم میشینم توخونه بخدا اف ...

به نظرم اینا بهانه هست ..منم بچه کوچیک دارم ...فکر کن مجبوری و باید بیای از خونه بیرون .. .میشینی خونه و کاراشو انالیز میکنی و همش فکر میکنی چرا زنگ نزد چرا فلان کارو نکرد . .فکر کن تا ابد یاد نگیره هیچ کاریو میخوای چکار کنی ؟؟؟خودتو از این موضع که باید بهت توجه و رسیدگی بشه بیار بیرون ...مردا باید ترس از دست دادن داشته باشن

به نظرم اینا بهانه هست ..منم بچه کوچیک دارم ...فکر کن مجبوری و باید بیای از خونه بیرون .. .میشینی خو ...

اخه عزیزم‌بچه ۹ ماهه رو کجا بزارم برم کار....بخدا از خدامه برم از خونه بیرون