2777
2789
عنوان

چرا بعضی ها اینقدر دروغ گو هستن ...

190 بازدید | 12 پست

با ی پسر حرف میزدم چتد ماه دکتر هم هست 

از خانوادش گفت برادرش خارجه و خونه بهترین جای کرج و .. منم ساده باور کردم 

اینم بگم منم بهترین جای تهرانم بزادرم خارجه

و ... کلا هرچی من گفتم اونم گفت 

بعد چند روز پیش از طریق کسی فهمیدم همه چی رو خالی بسته

نه برادری خارجه نه بهترین جای کرج و ... برادرش شهرستانه با خانوادش و کرج هم ی خونه نقلی دارن 

هی هم بهم مگفت دارم داروخانه میزنم ولی هی بعد میگفت نشد کنسله فلان

حالا که رسوا شده به من میگه تو مقصری ! من بهت دروغی نگفتم

اصلا تمیفهمم چرا هنوز انکار میکنه؟ 

خانوادم میگن بیخیال شو دروغ گو هست 

و...

ولی خیلی مهربون و احساساتی بود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد ساده ای

بهت دروغ گفته ، دنبال علتی؟ ازش سوال میپرسی؟

بعدم میگی خیلی مهربون بود

واقعا جای تاسف داره

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

هنوزم داری باهاش حرف میزنی؟ ولش کن

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.

حق با خانوادته زندگی با آدم دروغگو غیر قابل تحمله تو زندگی مهم اعتماد هستش شما میتونی به چنین آدمی اعتماد کنی 

یاد گرفتم این بار دستانم یخ کرد دستان کسی را نگیرم جیب هایم مطمئن ترست ...

وای چی میگی شوهر سابق منم مهربونو احساساتی ولی  ب شدت دروغای تخیلی میگفت وخشتناک بود

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
عزیزم از من به تو خواهرانه نصیحت دور آدم دروغگو رو خط بکش که بیچاره و روانی میکنه آدم رو اینم بدون ...

دقیقاااا.من با دروغای شوهر سابقم نابود شدم ی روده راست تو شکمش نبود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
دقیقاااا.من با دروغای شوهر سابقم نابود شدم ی روده راست تو شکمش نبود  

منم نه توی زندگی مشترک بلکه توی یه شراکت کاری از یه نامرد دروغگویی ضربه خوردم که قبلش فکر میکردم یکی از بهترین آدمای دنیاست 

چنان‌ضربه ای به زندگیم زد که اللهی خدا خودش جبران کنه

دروغگوها حقیقتا بیمار روانی و انگل جامعه اند حالا چه در نقش دوست چه همسر چه همکار چه رئیس جمهور چه ....

منم نه توی زندگی مشترک بلکه توی یه شراکت کاری از یه نامرد دروغگویی ضربه خوردم که قبلش فکر میکردم یکی ...

دقیقا.خیلی بده اصلاح هم نمیشن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40