2777
2789
عنوان

راه حل میخوام

121 بازدید | 9 پست

شوهرم بهم بی اعتنایی کرده پیش خانوادش،همش پیش خواهر و مادرش بود و پشتشو بهم کرده بود..وقتی هم ابراز ناراحتی کردم سرم داد زد و گفت تو حسودی و بدت میاد من با خواهر و مادرم خوشم ...

۳ روزه قهریم،قبلا سریع میومد منت کشی ولی الان دریغ از یه...

میشه جدا از سرزنش بگین راه حل چیه؟؟بخدا حوصله منت کشی ندارم

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بانو عزیزم این خانوم کمک می خواد

@ksktuuus

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
میری خونه مادرش شما هم گوشیت بگیر سرگرم باش مطمنن اونا میترکن از اینکه بهشون محل نمیذاری  شوهر ...

من بخاطر اینکه اونا نفهمن باهاش صحبت میکنم پیششون ولی اون کم محلی میکنع

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔
منم کمک میخام  خواهرم شوهرش خیلی بداخلاق و خانوادش پرش میکنن حتی خورد خوراکشون یکیه

از هر دردی بدترع😔

@kaktuus

دوستان تگش می کنید بانو رو 

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
من بخاطر اینکه اونا نفهمن باهاش صحبت میکنم پیششون ولی اون کم محلی میکنع

همه شون همینن شوهرم جلو جاریم سرم داد کشید میخاد بگه من مرد م جاریم میخندید من برام مهم نیست شما طبیعی رفتا رکن

...