2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینستا رو زیاد جدی نگیر بابا اصلا با دنیای واقعی یکی نیست

خیابون هم معمولین

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

منم همینطور

از شما بابت اینکه نظرتون مخالف نظر منه ولی برای اینکه وارد بحث و جدل نشیم ریپلای نمیکنی متشکرم💕.مذهبی نیستم و با خانوم های مذهبی که عقیده مشترک نداریم حرف مذهبی مشترک هم نداریم لطفا دست از ارشاد و راهنمایی بنده بردارید🙏.نسبت به تمام آقایون گارد دارم نه ریپلای کنید نه درخواست بدید.

ببین همه نهولی من بیرون میرم حدودا ۶۰ درصد بیشتر به خودشونمیرسن

نمیدونم ولی جاهایی ک من همه مرتب و میکاپ .من شیرازم البته ولی هی توی مجازی هم اینقدررر همه خوبن ک آدم حس کمبود میکنه

اینستا رو زیاد جدی نگیر بابا اصلا با دنیای واقعی یکی نیستخیابون هم معمولین

آره ولی استایل ها شیک شده واسه همون خوشگل دیده میشن ولی خیلیا واقعاً خوشگل نیستن معمولی ان

طبیعت انسان هم همینه دیگه

هیچکس در جنگ پیروز نمیشود؛ فقط بعضی ها دیرتر میفهمند چه چیزهایی را باخته اند.💚🌈

نمیدونم شاید من اعتماد بنفسم خرابه🤣

آره احتمالا🥲💕

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

برو درساتو بخون (فقط جهت یاداوری)

میرم الان💋