2777
2789
عنوان

همه خوشگلن

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 26 پست

طبیعی بدون رنگ مو و جراحی و ورزش ؟؟؟؟

اتفاقا من بر عکس شما حسمه

همه موها رنگ کرده لبا اردکی گونه ها مسخره ژل زده باسنا ورقلمبیده ناخنا چنگکی مژه ها انگار داره می افته آرایش غلیظ موندم اینا تو خونه و عروسیا چطوری میگردن و آرایش میکنن والا میکاپ کامل

با اون ناخنا نظافتشون چه جوریه حالم بهم میخوره یکی کاشت ناخن غذا درست کنه

ولی دیدم خدایش بعضیا بدون ارایش و برهنه شدن زیبان و واقعا نازن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره ولی استایل ها شیک شده واسه همون خوشگل دیده میشن ولی خیلیا واقعاً خوشگل نیستن معمولی انطبیعت انسا ...

من منظورم قیافه بود ولی استایل هاشون واقعا قشنگه

یادآوری کنین برم درسامو بخونمممم اگه درس نخونم به چیزی که میخوام نمیرسم💔 لطفا لایک و ریپلای کنین، اعلان جدید میبینم ذوق زده میشم😂💕یه دختر بی آزار و مهربونم به شرط اینکه رو مخم راه نری🗿 حالا اون خانوم گلی که تا اینجای امضامو خوندی میشه لطفا دعا کنی رشته ای که میخوام رو قبول شم؟:)

همه خوشگلن ولی درحد خودشون کسی برتری ندارهاینو تو ذهنت بپذیر

برتری که نه کسی نداره ولی خب آدمه دیگه مقایسه میکنه ولس خب ب لطف عمل و میکاپ آدم خوشکل میشه .

خب از وقتی عمل و تزریق فراگیر شده درصد زیبایی رفته بالا ۱۵سال پیش اصلا اینجور نبودن خانمها

والا پسرا هم بیشتر میرن سمت اونا .ی دوستی دارم جذابه توی ی ساعت کلی آدم میخاستن بهش شماره بدن اونوقت منم مات مونده بودم.منم بد نیستم ولی قیافم نمک داره

اعتماد به نفس نداری برای همین این جوری فکر میکنی بعد هم بیشتریا کارای زیبایی انجام دادن

قبلا خیلییی خوب بود اعتماد بنفسم الان نمیدونم چرا اینجوری شدم.من ی بینی عمل کزدم چهارسال پیش ک همونم تغییری نکزدم دیگه هیچی 🤣چی بگم والا

خب از وقتی عمل و تزریق فراگیر شده درصد زیبایی رفته بالا ۱۵سال پیش اصلا اینجور نبودن خانمها

حالا باورتون میشه زنان ایرانی رتبه زیباییشون تو جهان با عملا پایین اومده میتونید یه سرچ ساده بکنید

زنان ما زن بودند و با وقار و نجیب و ارزشمند الان متاسفانه دچار کم خودبینی و کمبود عزت نفس و این بلاهارو سر خودشون میارن

تهاجم فرهنگی شوخی نیست زنان مارو نشانه گرفتن

قبلا خیلییی خوب بود اعتماد بنفسم الان نمیدونم چرا اینجوری شدم.من ی بینی عمل کزدم چهارسال پیش ک همونم ...

باید ببینی علتش چیه و چی باعث شد اعتماد به نفستو از دست بدی

برای حال خوب قلبامون❤️🖤
والا پسرا هم بیشتر میرن سمت اونا .ی دوستی دارم جذابه توی ی ساعت کلی آدم میخاستن بهش شماره بدن اونوقت ...

گلم شماره بدن برای چکاری زن زندگی مادر بچه ها یا ...

خودت بهتر میدونی به خودت افتخار کن که سالمی و عزت داری اونی که لیاقتت رو داشته باشه میادش