2777
2789
عنوان

باردارى

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 83 پست
میگم منم از تغذیه گرمی جات استفاده کردم و باردار شدم تاپیکات رو خوندم دیدم شماهم اینجوری البته در م ...

آها... خدا رو شکر... بسلامتی ان شاء الله که صحیح و سالم بغلش بگیری... پرچم طب سنتی همیشه بالاست

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
برو دكتر ٢١روز گذشته و باردارم نيستى!!! من اگه بودم زمين و زمان رو بهم ميدوختم

من یه هفتست بیبی میزنم مثبت میشه پررنگ نیست ولی خیلی کمرنگ هم نیست ولی تو این یک هفته پررنگ نشد اولش ک درد پریودی شدید گرفتم نشستم گریه کردم گفتم الانه ک پری بیاد دیدم نیومد گفتم خدایا اگه باردارم ک هیچ اگه نیستم امیدوارم نکن همین الان پری شم ولی نشدم بیبی زدم مثبت شد سجده شکر کردم اشک ریختم از خوشحالی بعد هر روز بیبی چک میزدم میدیدم پررنگ نمیشه یه خرده کمرنگ هم میشه نگرانی هام شروع شد تا اینکه درد سینه م کمتر شد فهمیدم یه چیزی شده صبی هم لک دیدم تو این یه هفته از بس اشک ریختم و التماس خدا کردم خسته شدم الانم یه گوشه نشستم دارم فکر میکنم چطور ب خانواده م بگم باردار نیستم دارم پریود میشم

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم بخاطر همون قرصاص نخور اينا خوب نيستن خوب بچه نميخواى دخون نكنيد يا ببخشيد منى رو داخل نريز

من الان ۵ساله ک روش پیشگیری ام کاندوم هس این ماه تغییر دادم بعداز ۵سال چون روش مداوم یه پیشگیری رو همیشه پیشنهاد نمیدم از اینور هم ک طبیعی این نمیشه پیشگیری کرد ای یو دی هم نمیخواستم بزارم چون شنیدم خیلی ها با اینک گذاشتن باردار شدن....

يعنى ممكن بخاطر قطره چكونى نبودن بى بى باشه؟

ممکنه صبرکن

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
يعنى چى كاذب بوده يعنى؟

کاذب ک ن ده تا زدم از مارکای مختلف نطفه تشکیل میشه ولی ب رحم نمیچسبه پارسال هم همینجوری شدم نمیدونم چمه

الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است