اقدام داشتيم منم از يه هفته بعدش فهميدم دل دردم دل درد پرى نيست طرف چپ پهلوم بيشتر درد ميگرفت و سفت هم شده چند نوع چيزايى كه دوست نداشتم خوردم دو روز قبل پرى و از چيزى كه دوست داشتم قبلا بدم اومد(دوره هام٢٤تا٢٦روزه اس) امروز و ديروز بى بى زدم منفى شد گريه ام گرفت اخه ديگه خوردن چيزايى كه دوست ندارى كه تلقين نميشه! من اگه از يه چيزى بدم بياد بگم به خودم بخور تو ميتونى هم بازم لب نميزنم! و حتى طرفشم نميرم!
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.
الان ۱۳ بی بی چک زدم ...من بعداز ۵سال این ماه از قرص صدبارداری استفاده کردم بعدش هم ک پایان قرص شد چون نمیدونستم ۸روز بعد میشه بسته جدید دو شروع کرد منتظر پریودی بودم و بعدش رابطه داشتم بعد هر بار رابطه ۲تا قرص روکین خوردم ....دیشب تایپک زدم
برو دكتر ٢١روز گذشته و باردارم نيستى!!! من اگه بودم زمين و زمان رو بهم ميدوختم
من قرص صد بارداری استفاده کردم این ماه اونم ۲۷ تا یعنی ۶تا بیشتر از ۲۱ قرص یه بسته ....توی نت نوشته ک اصلا پریود نمی شی ولی من توهم بارداری زدم از ۱۳ ...فردا قراره برم آزمایش خون
يعنى چى؟؟! يعنى ممكن باردار نباشى و هوس چيزايى كه بدت مى اومده رو بكنى؟
هرچیزی ممکنه شما فعلا صبرکن دو روز دیگه قطره چکونی مدیکور
من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم.