2777
2789
عنوان

باردارى

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 83 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها الان منی ک ۲۱روز از موعد گذشته وبی بی چک منفی هس یعنی ممکنه باردار باشم؟؟؟البته من توی اقدام ...

نه دیگه!

۲۱ روز خیلیه

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
بچه ها الان منی ک ۲۱روز از موعد گذشته وبی بی چک منفی هس یعنی ممکنه باردار باشم؟؟؟البته من توی اقدام ...

برو دكتر ٢١روز گذشته و باردارم نيستى!!! من اگه بودم زمين و زمان رو بهم ميدوختم

خدايا شكرت😍
منم از گرم کردن رحم نتیجه گرفتم

چی؟ 

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
نواری ها الکین... فقط قطره چکونی... وقتی اقدام داری ممکنه هر تغییری تو. بدنت پیش بیاد طبیعیه ولی حال ...

يعنى چى؟؟! يعنى ممكن باردار نباشى و هوس چيزايى كه بدت مى اومده رو بكنى؟

خدايا شكرت😍
نه دیگه! ۲۱ روز خیلیه

الان ۱۳ بی بی چک زدم ...من بعداز ۵سال این ماه از قرص صدبارداری استفاده کردم بعدش هم ک پایان قرص شد چون نمیدونستم ۸روز بعد میشه بسته جدید دو شروع کرد منتظر پریودی بودم و بعدش رابطه داشتم بعد هر بار رابطه ۲تا قرص روکین خوردم ....دیشب تایپک زدم 

چی؟ 

میگم منم از تغذیه گرمی جات استفاده کردم و باردار شدم تاپیکات رو خوندم دیدم شماهم اینجوری

البته در مرحله اول لطف خدا بعدهم تغذیه گرم

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
الان ۱۳ بی بی چک زدم ...من بعداز ۵سال این ماه از قرص صدبارداری استفاده کردم بعدش هم ک پایان قرص شد چ ...

عزيزم بخاطر همون قرصاص نخور اينا خوب نيستن خوب بچه نميخواى دخون نكنيد يا ببخشيد منى رو داخل نريز

خدايا شكرت😍
چطور؟

برای بارداری عزیزم

تغذیه گرمی سردی رعایت کردم با تقویت اسپرم

برو دكتر ٢١روز گذشته و باردارم نيستى!!! من اگه بودم زمين و زمان رو بهم ميدوختم

من قرص صد بارداری استفاده کردم این ماه اونم ۲۷ تا یعنی ۶تا بیشتر از ۲۱ قرص یه بسته ....توی نت نوشته ک اصلا پریود نمی شی ولی من توهم بارداری زدم از ۱۳ ...فردا قراره برم آزمایش  خون

يعنى چى؟؟! يعنى ممكن باردار نباشى و هوس چيزايى كه بدت مى اومده رو بكنى؟

هرچیزی ممکنه شما فعلا صبرکن دو روز دیگه قطره چکونی مدیکور

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 
میگم منم از تغذیه گرمی جات استفاده کردم و باردار شدم تاپیکات رو خوندم دیدم شماهم اینجوری البته در م ...

اول فقط لطف خداس منم اگه نشم نميگم چرا چون شايد خدا فعلا نخواسته برامون اما واقعا گيج شدم از دست بدنم اين چند روزه

خدايا شكرت😍