اقدام داشتيم منم از يه هفته بعدش فهميدم دل دردم دل درد پرى نيست طرف چپ پهلوم بيشتر درد ميگرفت و سفت هم شده چند نوع چيزايى كه دوست نداشتم خوردم دو روز قبل پرى و از چيزى كه دوست داشتم قبلا بدم اومد(دوره هام٢٤تا٢٦روزه اس) امروز و ديروز بى بى زدم منفى شد گريه ام گرفت اخه ديگه خوردن چيزايى كه دوست ندارى كه تلقين نميشه! من اگه از يه چيزى بدم بياد بگم به خودم بخور تو ميتونى هم بازم لب نميزنم! و حتى طرفشم نميرم!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دیروز یه خانمی تایپک زده بود این ماه هم ک گذشت بی بی مثبت نشد یه خانم دیگ اومد گف من ۳ساله اقد ...
من ٢/٥سال از كردم تازه بابا اين ماهم اولين ماه بود از اينكه منفى بود ناراحت نيستم چون عهد كردم نشم. بعدم اينو ميدونم همه با باره اول نميشن فقط تعجبم از رفتاراى اخيرم
دختر عمویه من سر دوتا بچه هاش دیدن لک دیدن ولی بقیه نه
اره بدن با بدن فرق داره خیلی ها هم نمی بینن من از اون بارداری هستم ک از کنار یه چی رد بشم بدنم کبود میشه واسه پسرم هم درد پریودی نداشتم ولی زیاااااد خسته میشدم انگار ک دارم جایی کار میکنم