2777
2789
عنوان

باردارى

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 83 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوهفته هس ک اقدامی میگی گریه کردم به همسرم گفتم علائم داشتم ...گل من نکردم حداقل یه سال اقدامی

😐چه ربطى داره! نگفتم داشتم گفتم من تلقين نكردم! بيشتر گريه ايى بود كه خودمم نميدونستم براى چيه

خدايا شكرت😍
بعضی ها میبینن خیلیا هم ن فقط درد پریودی میاد سراغشون اگه بی بی چکت مثبت  بارداری آز خون بده ...

من واسه پسرم چند تا لک قهوه ای دیدم رفتم دکتر گفت لک لانه گزینی جنین هس ...

😐چه ربطى داره! نگفتم داشتم گفتم من تلقين نكردم! بيشتر گريه ايى بود كه خودمم نميدونستم براى چيه

بخاطر هورمون هات هس ک بهم ریخته بنظرم من نگران نباش ....چند روز دیگ با بی بی قطره ای بزن بیا اینجا بگو مثبته

دیروز  یه خانمی تایپک زده بود این ماه هم ک گذشت بی بی مثبت نشد یه خانم دیگ اومد گف من ۳ساله اقد ...

من ٢/٥سال از كردم تازه بابا اين ماهم اولين ماه بود از اينكه منفى بود ناراحت نيستم چون عهد كردم نشم. بعدم اينو ميدونم همه با باره اول نميشن فقط تعجبم از رفتاراى اخيرم 

خدايا شكرت😍
دختر عمویه من سر دوتا بچه هاش دیدن لک دیدن  ولی بقیه نه

اره بدن با بدن فرق داره خیلی ها هم نمی بینن من از اون بارداری هستم ک از کنار یه چی رد بشم بدنم کبود میشه واسه پسرم هم درد پریودی نداشتم ولی زیاااااد خسته میشدم انگار ک دارم جایی کار میکنم