2777
2789

خب چیه مگه😑😑 

چقد عجیبین

شوهر خوبه، خونوادش بد؟! 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی تو الان بااین مساله درگیری ?

انتظارکه نداشتن به بقال سرکوچه بره بعدشم بگوبه عشقم رفته 

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...

خب بگن

بچه منم کپی برابر اصله باباشه

منم میگم ار بس تث حاملگی شوهرمو دوست داشتم و همش وردلش بودم بچم کپی باباش شده

ولی درکل یا بچه به باباش میره یا مامانش دیگه حالا چه فرقی میکنه به کدوم وری بره

خدایا عمری بهم بده که خوشبختی و عاقبت بخیری دخترم رو ببینم
بگو نه بچه هام مشالا خوشگلن😂😂😂

عالی بووود

من دخترم کپی خودمه.کل طایفه شوهرم  اعتراف کردن صد بار غیر از مادرشوهرم..خخخ

ولی برای من مهم نیست همینکه سالمه و منم مامانشم کافیه برام

Kiziim

ول کن برات مهم نباشه مادرشوهرمنم بعضی موقع هامیگفت پسرتون عین بچگی های پسرمه 

منم خودموبه اون راه میزدم اونم دیگه نگفت

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

دقيقا مث مادرشوهر من البومم اورده جلو ک بچم شکل شوهرمه ک اصلا شباهت ندارن و کپي بچگياي خواهرزادمه و عکسم داريم ازش..نميدونم فازشون ﺋيه و اين اصرارا چيه خداکنه بچه ادم شانس داشته باشه چ اهميتي داره شکل کي باشه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞